In the year 2525….en een bak aan kritiek!

Nou, ik heb het wel op m’n bord gekregen dat ik die foto van Asje plaatste in haar ondeugende laarsjes. Hardwerkend aan het onderhoud van onze heuvel. Een bloemlezing uit ‘Luim’ en facebook commentaren:

Paul Claessen Says:  August 18th, 2012 at 8:57 am: “Ben benieuwd hoe liefdevol ze naar mij kijkt als ze deze foto ziet!” Naar welk adres sturen we je de ‘Van Harte Beterschap”-kaarten?

astrid Says: August 18th, 2012 at 7:57 pm: Ze zijn op dit moment aan het dreggen in the.American river! Ja Hij zat er een.riviertje naast…..

Inez Says: August 19th, 2012 at 9:45 am: nou ik vind die foto schattig en nog steeds elegant dankzij de laarsjes en het sjieke zwarte badpak…en de tuin is toch maar mooi gedaan!! Was een fantatische dag gisteren! Beetje spierpijn maar gezellig om de boot met jullie te kunnen delen!

DIny Says: August 19th, 2012 at 3:47 pm: Ratelslangen…?! Privacy schending door echtgenoten die vervelende foto’s maken; foei! Ik wacht op een fijne foto van jou doorAstrid gemaakt

Rene Laanen Says: August 20th, 2012 at 6:14 am: Oei, mijn vrouw had me dit nooit vergeven als ik haar zo op het internet had gezet! ~

Marion van den Biggelaar Mooie slangen lederen laarsjes Astrid:)! Vrees dat Peter vandaag in de Russian River terecht komt lol!

Dick van Engelen Wel handig Astrid ..die rode laarsjes… val je niet op tussen de aardbeienplanten…. ongestoord aardbeien eten zonder geflitst te worden door de camera van Laanen’s Luim … 🙂

Rob Laanen Ja, die foto… Als dat maar goed gaat met die 25 jaar…

Daar haak ik op in Rob; fast rewind ruim 25 jaar geleden naar:

clip_image001

Oftewel RUR! En wie deed daar ‘live’ kond van het gegeven dat hij met Asje ging trouwen, geflankeerd door Carrie Tefsen en Herman Finkers?

clip_image003

Foto genomen door Oom Henk vanaf zijn Grundig TV

Juist, uw standvastige roeier, die samen met zijn Asje geen zee te hoog is gegaan om a.s. dinsdag (jawel) hun 25-jarig huwelijk te gaan vieren!

clip_image005

De rechterkant (Hollandse bemanning: Astrid, Inez, Peter) houdt dit vaartuig ‘recht zo die gaat’, de linkerkant is verloren en de stuurvrouw is aan het zonnebaden. Zo, nu heb ik weer genoeg ‘humble pie’gegeten, zoals ze dat hier zo mooi noemen, en kunnen we overgaan tot de orde van de dag; het bal der miljarden. Na de overname van Instagram door facebook van een miljard en de waardering voor Pinterest voor hetzelfde bedragje, heeft een jury Samsung gestraft met een miljard vanwege Apple piraterij. Famous last words (om het helemaal goed te maken): “Ik wil m’n Asje nog voor geen miljard kwijt”! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cLdZgyH00I8 Uit de oude doos van Papa en Mama.

Comments are closed.