Wat een week zeg!

Optimisme na de inhuldiging van Obama, hoewel de financiele markten zich daar weinig van aantrokken.

Het werkoosheidspercentage in ons zo geliefde Californie liep op tot maar liefst 9.3%!

Steve Jobs overweegt een levertransplantatie en nu zie je pas echt hoe een mens zijn stempel drukt op een grote onderneming als Apple.

Verdriet onder de mensen, en verdriet onder de aandeelhouders die met lede ogen aanzien hoe dit appeltje voor de dorst verschrompelt.

Forbes heeft een lijstje gemaakt van bedrijven die waarschijnlijk eind 2009 niet halen, waaronder Sears-Kmart.

Ik hoor het hem (wie? quiztime!) nog in de film ‘Rainman’  zeggen toen hij even uit zijn autisme brak; “Kmart sucks”.

Donderdag een opwindende informatieve aandeel-/optionhouders vergadering bij Ex’pression gehad, waar ook Eckart’s dochter Clien haar opwachting maakte.

Was goed om haar weer eens in levende lijve te mogen begroeten.

Last, but not least, heerlijk geborreld vrijdagavond met mijn vrienden en vriendinnen van de KNBC (Koninklijke Nederlandse Borrel Club).

Dus, als ik het voortaan over de ‘Koninklijke’ heb, dan weten jullie waar het over gaat.

Het laatste nieuws en gossip bespreken onder het genot van een hapje en een snapje is het heerlijkste wat er is om de week af te sluiten!

Kortom een week met highs en lows, maar altijd goed voor een flash back of een Dilbert strip die de spijker zo op z’n kop slaat waar het om bepaalde lieden gaat.

Volgende week de Photonics show in San Jose, en dan kruipen we weer naar de immer opwindende Game Developers Conference in San Francisco toe, maart a.s.

Oh ja, ook nog de nieuwjaarsborrel a.s. donderdag bij de honorair consul in zijn optrekje van $20 miljoen, uitkijkend over Alcatraz.

Ergo, never a dull moment.

Tot volgende week trouwe lezers, en geniet van ‘De Schrijver’ en ‘Dilbert’.

 image

 image image