As

clip_image002

Uit as zijt gij geboren en tot as zult gij wederkeren.
Vrij vertaald …
Wij zijn niets meer dan gerecycled kosmisch stof van de sterrenverbranding.
Wij groeiden met onze recycling tot kosmisch evenbeeld en zullen ons tenslotte zelf weer   tot stof recyclen.

Lezend vanmorgen dat het luchtverkeer waarschijnlijk tot maandag ‘uit de lucht is’ gaan mijn gedachten uit naar al mijn vrienden, collega’s en kennissen die momenteel aanverwanten in huis hebben en……….houden.

Gezien het gemompel en gemopper (ik druk me zachtjes uit) alhier en bij San Francisco International Airport, kan de quote uit bovenstaand boekje weer van stal worden gehaald:

Aards bezien is het nu aan alle kanten duidelijk dat discipel Johannes – die de mens als “mensbeest” beschreef  en hem met het getal 666 behing – gelijk gaat krijgen.

Mensen gaan tekeer tegen de dienstdoende luchtvaart employees en houden hen als het ware persoonlijk verantwoordelijk voor de uitbarsting van de vulkaan in IJsland.

clip_image0033:19clip_image004

Airport delays and frustrations – Travel Movies

 Bij diverse mensen thuis gaat het volgende tegeltje aan de wand (nog gekregen bij het 25-jarig huwelijksfeest):

“Een gast en een vis gaan de derde dag stinken”.

Voor het overige business as usual.

In het tapijt van het Las Vegas Convention Center, waar ik de maandag en dinsdag doorbracht, is in het tapijt een soort van geul te bewonderen waar ik mijn voet voortsleepte.

Maar al met al mag ik niet klagen, het lijkt dat ik dankzij een streng dieet (dag bier, dag rode wijn, dag rood vlees), en dankzij mijn dokter’s pilletjes weer stevig op deze wereld sta.

Las Vegas zag er bij tijd en wijle, ondanks de glitter en glamour, naargeestig uit met half afgemaakte hotels en treurige reklames op t-shirts die je aanspoorden om meisjes op de kamer te bestellen (what happens in Vegas….).

NAB was groots, het Hollandse contingent duidelijk aanwezig, en de reis naar huis voelde als een warme douche aan.

Gisterenavond met het zielige beentje op de chaise longue de A’s en de Sharks zien winnen (google ze maar beste Vaderlanders).

Dat gelardeerd met een glaasje chardonnay (mag van de dokter) maakte de week “af” en spoelde het laatste restje stof uit mijn mond.

Ik voelde me weer als ASterix na het drinken van zijn wonderelixer.