Alleen in de Bay Area!

Zo kon het gebeuren dat President Obama’s fundraiser voor de diverse hulpbehoevende Californische democraten verhuisd werd van San Francisco naar Palo Alto.

Reden: De 5e play off wedstrijd van de San Francisco Giants tegen de Phillies uit Philadelphia. Bij een overwinning konden de Giants zich voorbereiden op de best-of-7 voor het ‘wereldkampioenschap’.

De angst dat de President vast zou komen te zitten in het verkeer was zo groot dat men maar een omweggetje maakte naar Silicon Valley, met name naar Apple baas Steve Jobs.

De resultaten, allereerst de Giants:

Giants vs. Phillies: Wild Inning Enough to Lift Philadelphia to Game 5 Win

Jeff Fletcher

Senior MLB Writer

SAN FRANCISCO — The entertaining series between the powerhouse Phillies and the upstart Giants is going to last at least one more game, thanks to the Phillies‘ 4-2 victory in Game 5 of the NLCS on Thursday night at AT&T Park.
The Giants, who had a chance to eliminate the heavily-favored Phillies, lead the series 3-2 heading into Saturday’s Game 6 at Philadelphia’s Citizens Bank Park. If the Phillies win, Game 7 would be Sunday.

De Giants zijn zich nu dus in Philadelphia aan het prepareren voor game 6; ik wens ze alle geluk van de wereld, want dat hebben ze nodig.

De President:

News

Obama’s Brief, But Presumably Lucrative, Trip To The Bay Area Whipped Right By

by Eve Batey

October 22, 2010 11:00 AM

user-pic

obamamb.jpg

That was fast! After arriving at SFO yesterday at 3:12 PM and giving what looks like a breast exam to our Mayor, what did Barack Obama do during his brief trip to the Bay Area? Let’s take a look:

He met up with Apple CEO Steve Jobs for about 45 minutes, where they talked "American competitiveness and education," at the Westin by the airport.

Then he spent less than an hour at the Atherton home of former state controller Steve Westley for a $30,400 a person fundraiser for the DNC, where he posed with folks who paid $6,500 to get their pictures taken with the president. (That money went to CA Attorney General candidate Kamala Harris.)

Fun fact: the Harris fundraiser was relegated to the guesthouse of the Westley estate, while the DNC fundraiser took place in the main house. Westley wouldn’t say who or how many folks were in attendance, or how much money was raised.

Finally, he visited the Palo Alto home of Google exec Marissa Meyer for a $30,400 a person dinner for 50. For that, you got to eat, hear Obama speak on thing like "can-do spirit," and get your picture taken with him.

By 9:30 he was back at the SFO Westin for the night.

He hopped back on Air Force One a little after 10 this morning. And poof. Just like that, he’s gone.

Haalde eventjes $1,8 miljoen op, atta boy! Helaas werd een en ander ontsierd door protesteerders die hem uitmaakte voor de verrader van Wall Street en zich getooid hadden met Hitler snorretjes. Onderstaande foto is van een eerdere rally. Overigens hebben ook Bush, Palin en anderen zo’n snor opgeplakt gekregen onder het motto “die snor past ons allemaal”.

protest_photo-300x228

Fluks vervolgens naar het opgenomen CBS5 ‘eyewitness news’ om alles even rustig tot me te nemen. Verdorie, daar laten de Smeetsjes hun hond uit en worden geinterviewd over het hele Obama gebeuren. Gelukkig draagt Guido geen Hitler snorretje. Vorige week zaterdag genoten we bij hen nog van een overheerlijke Indische rijsttafel. Ik word gek!

Nee mensen, dat IS Californie. Ik heb het al eerder uitgelegd dat als je hier Starbuck’s binnenloopt het volgende zo maar kan gebeuren: “Zie je die kerel daar met dat honkbalpetje, ja die met die ouderwetse Ray Ban zonnebril? Die lijkt niet alleen op George Clooney, dat is George Clooney!”.

De afgelopen dagen mijn nieuwe collega uit Houston over de vloer gehad. Blijkt dat zijn vrouw een prachtige CD gemaakt heeft (brik productions) in 2007 met jazzy love songs. Paulien is haar naam; check haar uit op www.paulien.info

Wat een opwinding! Tijd om een uiltje te knappen, ben na die Indische rijsttafel namelijk wat aangekomen.

image