Ze vallen bij bosjes om!

Je kan je ook niet even omdraaien of er is er weer een tussenuit geknepen. Dacht ik dat na Coen Moulijn, Gerry Rafferty en Bobby Farrell we ‘t wel gehad zouden hebben, knijpt Gary Moore er tussenuit.

Van Thin Lizzy ben ik nooit zo’n grote fan geweest, maar z’n zang en gitaarspel in “I still got the blues” snijdt nog steeds door de ziel (soms letterlijk).

clip_image0014:07clip_image002Add toclip_image002[1]Added to queue

gary moore – still got the blues

Kippenvel!

Nu U dit leest, trouwe aanhanger, hang ik met de KL606 waarschijnlijk boven IJsland en verwacht rond 11.30 op Schiphol aan te komen voor een Economisch Evangelisch weekje Nederland. Onder het motto “Noord Amerika komt naar je toe deze winter” komen we onze zakelijke NL vrienden vertellen over “do’s & don’ts” van het zakendoen in de States en Canada, alsmede (on)mogelijkheden en cultuurverschillen. “I always get my sin” doet nog steeds opgeld!

clip_image004

Klaarblijkelijk beledig ik menig Nederlander wanneer ik beweer dat ze veelal restaurant Engels spreken. Ook al omdat als het op Engels lijkt we gewoon doorlullen. Voorbeeldje? Ik heb een vergenoegde zakenman wel eens horen zeggen dat ter afsluiting nog even een handtekening gezet diende te worden op de…..tromgeroffel……stippelline. Dat is nog eens een verengelsing. Hij bedoelde de ‘dots’ natuurlijk, wist het woord niet en sprak er luchtigjes overheen.

Maar; zijn we bereid om ons daar aan te passen waar wenselijk, dan zijn er ook resultaten te melden als de waterboxx van de Nederlandse uitvinder Pieter Hoff. Als ‘ Invention of the year 2010’ uitgeroepen door het toonaangevende magazine ‘Popular Science’. Hij liet de iPad zijn hielen zien.

Ik kan het niet genoeg zeggen: Go Dutch!

Comments are closed.