Wie klaagt wie aan?

In het geweld van de afgelopen weken even aan ons voorbij gegaan; maar het verklaart een hoop!

clip_image001

Iedereen vliegt elkaar naar de (patent) keel, doch het verklaart wel de wereld waarin we leven:

*Inhaligheid – Wall Street

*Olie – Libie

*Religie – te veel om op te noemen

*Werkeloosheid – Bergen geld dat “men” niet besteedt

*Opstand – 80% rijkdom voor 2% van de mensheid

*Politiek – Algemeen belang? Het gaat om de (her) verkiezing

“When will they ever learn”; daar zijn liedjes over gemaakt.

Eigenlijk een sombere toonzetting voor een, naar het zich laat aanzien, briljant weekend.

Zie het zo dat ik dit voor mezelf gebruik als een herinnering. Een herinnering om een betere collega te zijn, een betere buurman, een betere vriend, een betere broer, een betere echtgenoot, een betere vader, kortom; een beter mens. Als coach weet ik als geen ander dat je simpele oefeningen net zo lang moet doen tot ze in je hersens gebrand zitten. Neemt niet weg dat sommige onderdelen van het voorafgaande niet werken omdat, zoals mijn Amerikaanse vrienden zeggen: “it takes two to tango”.

Dominee Laanen vervolgt nu met zijn reguliere programma.

Zaterdag voetbalwedstrijden van Kaj (U19 en ongeslagen) en Ivar (U16 en louter nederlagen).

Vanavond een mooi feest met TFC’s CEO/Founder Steve Breitbart die z’n 70e verjaardag viert, en nog steeds werkt dat het een lieve lust is (my hero).

clip_image002

Nu is Steve bepaald niet meer het lieve jongetje dat bovenstaand geportretteerd is, en ook is hij enigszins uitgedijd. Uncle Steve, zoals de boys hem noemen, heeft ook alle jongens uitgenodigd in de stille hoop dat ze hem toe zullen zingen. Aangezien wij (USA) Laanens alles doen voor een goed maaltijd; geen probleem. Persoonlijk heb ik de tekst van de Beatles’ “I saw her standing there” hier en daar aangepast aan de heugelijke bijeenkomst:

Well he is now 70, you know what I mean

But the way he ate, was way beyond compare

So why would she go with another…ooooo

When she saw him dining there

Uiteraard zingen ze dat, op mijn uitdrukkelijke instructie, pas tijdens het toetje, zodat een snelle afgang niet tot voedselverlies lijdt.

Astrid vertrekt a.s. dinsdag naar de Lage Landen om daar het huwelijk van haar zus bij te wonen. Danielle en Aldert leerden elkaar vlak voor ons huwelijk kennen, ergo, zo’n 24 jaar geleden. We mogen aannemen dat dit huwelijk minstens een even lang leven beschoren zal zijn. Toch?!

Vervolgens staat de volgende week bol van de activiteiten in het kader van de komst van onze Minister van Financieen Jan Kees de Jager. Doet-ie ‘t, of doet-ie ‘t niet?

clip_image0033:43clip_image004Add toclip_image004[1]

Zorba The Greek – Sirtaki (HQ Music)