De tandarts en Santorum, de A’s en Benji-manie

Comfortabel gelegen in de tandartsstoel van, en geholpen door, DDS Daniel Asatani voor een drietal uren, flitsten tussen het gedril en de geur van verschroeid azuur wilde gedachten door m’n hoofd. Volgens Presidents kandidaad Rick Santorum zou ik in maart, terwijl ik me verheug op de 100 jaar KNBSB reunie, op mijn leeftijd wel eens in aanmerking kunnen komen voor euthanasie, mocht ik onverhoopt een koudje oplopen.

· clip_image001

Dutch Puzzled by Santorum’s False Claim of Forced Euthanasia

thelede.blogs.nytimes.com

The Dutch Embassy declined to comment on recent remarks by Rick Santorum, who claimed, falsely, that forced euthanasia accounts for 5 percent of all deaths in the Netherlands.

Volgens hem zelfs 10% als je vrijwillig en onvrijwillig bij elkaar zou optellen. Deze man die ook anti abortus is, zelfs als de vrouw zwanger is geraakt na een verkrachting, is de republikeinse frontrunner voor het presidentschap. Deze man kan potentieel de nieuwe president van de Verenigde Staten worden. Zelfs de Taliban aanhangers zijn verbijsterd! Overigens had de schrijver van genoemd stuk een prachtig einde aan z’n verhaal gebreid:

At the end of his post, Mr. Turley, the legal blogger, concluded: “Putting aside these tiny factual disagreements, it is good to finally see a politician willing to take on our greatest threat: the Dutch. Dutch propagandists like Rembrandt, Vermeer and Van Gogh have already infiltrated our schools and museums. Our leaders (expect Santorum) are deaf to the growing sound of their wooden-shoe stomping, marzipan-eating hordes.”

Geweldig toch?! Dit soort mensen houden de V.S. geestelijk gezond, maar zo’n Santorum blijft eng en geschiedenis heeft bewezen dat enge mensen soms (en meer dan dat) aan de macht komen!

Inmiddels heeft Benji-manie dusdanig aan kracht gewonnen dat zelfs bij het verlaten van het consulaat me toegeroepen wordt om de groeten aan Benji te doen. Oudste zoon Rick, shame on him, heeft een soort van facebook guerilla taktiek ontwikkeld:

· Rick Laanen

Gewoon Peter Laanen‘s grote vriend……

clip_image003

· Rick Laanen

FF lekker uitrusten met Peter Laanen op de nieuwe bank

clip_image005

· Rick Laanen

Samen gezellig met Peter Laanen werken aan de wekelijkse column!

clip_image007

· Rick Laanen

Ik snap niet zo goed waarom Peter Laanen iets tegen de komst van Benji heeft.

clip_image009

· Paul Claessen

Hey, Peter Laanen .. you wanna be spotted with THIS, in your neighborhood?

clip_image011

Good old Paul, ik wist toen ik hem in 1975 aannam (Holland International Computer Services) dat hij naast z’n talent een schaduwkant had, maar om daar 25 jaar later mee geconfronteerd te worden!

Vrouwlief gooide nog wat olie op het vuur door Benji heel aandoenlijk naast een emmer witkalk te plaatsen, hetgeen ook menig reaktie ontlokte:

clip_image012

Hou ik dit vol? De druk wordt immens, het wroet aan me. Volgende week ontsnap ik voor een driedaags weekend A’s honkbal (spring training) in Arizona. Samen met zoon Ivar gaan we de nieuwe A’s bewonderen, waaronder nieuwe oude A’s speler Manny Ramirez:

clip_image013

“I made some mistakes and I want to show my children I can correct them,’’ Ramirez said. “Every Thursday morning my wife and I went to church, kneeled down, and prayed. I am blessed to have this opportunity again.’’

The 12-time All-Star signed a minor league deal with the A’s on Monday that’s worth $500,000 if he’s added to the big league roster. He will be allowed to participate in spring training games and the exhibition games scheduled in Japan, but must serve a 50-game suspension for his second positive drug test before he can play in the regular season for Oakland.

Weliswaar mag hij de eerste 50 wedstrijden van het seizoen niet meespelen omdat hij wat verkeerde snoepjes had ingenomen, danwel gesnoven, maar een kniesoor die daar op let. Het seizoen is immers 162 wedstrijden lang en voor $500.000 is hij een koopje.                                              De Amerika zonen Bo-Peter en Kaj gaan met hun meissies de blits maken als ze Nederland’s top DJ Ferry Corsten zondagavond in aktie zien in San Francisco. Zij staan immers op de gastenlijst. Ja! Dat is het voordeel als je hem als het ware geboren hebt zien worden en als stagiere in Duiksland hebt gehad. Nogmaals, ouderdom komt met gebreken, maar ook met perks!

Ferry Corsten’s new album WKND out now! | Feb 24, 2012

Finally it’s here and already storming the top 10 charts of iTunes USA and The Netherlands. Ever since testing the first demo’s on the dancefloor, the scale of the hype for the new Ferry Corsten album has been huge, and now, finally the WKND starts here!

Binnengekomen op Nr 6 dance charts USA

clip_image014

Location:Ruby Skye @ San Fransisco, CA

Country:USA

Date:Feb 26, 2012

Zo kan het gebeuren dat ik me vrijdag’s in business casual hijs en m’n toegangsbadges tot het zwaarbewaakte consulaatfort vergeet. Dat gebeurde dus gisteren en rond 06.40 stond ik lichtelijk aangekookt in de garage. Maar, met iPhone in hand kan je niets gebeuren, en zodra ik bij Starbuck’s aanbeland was met een kop koffie en een buttered croissant, kon ik al m’n zaakjes afhandelen. Tot m’n aandacht getrokken werd door een vrouwtje dat aan de overkant de was aan de brandtrap stond op te hangen. Bracht me weer terug naar eenvoudige Rotterdamse taferelen in de Van der Poelstraat. Stay humble my friends!

clip_image015

Benji, mocht je me kunnen horen, ook de groeten van Plv. Consul Generaal Jaap Veerman!

Comments are closed.