Sex schandalen daar gelaten; heerlijk evenement vanavond!

Tja, het vlees was ook bij Generaal/Directeur CIA Petraeus zwak. Dus begint volgens goed Amerikaans gebruik het ‘apologizen’.

An apologetic Petraeus expresses regret for affair

clip_image001

Former CIA Director Gen. David Petraeus, right, followed by security agents, enters his home in Arlington, Va., Friday, Nov. 16, 2012, after testifying on Capitol Hill before closed-door sessions of the Senate and House Intelligence Committees regarding the Sept. 11, 2012 attack of the US embassy in Libya. (AP Photo/Luis M. Alvarez)

Veelal kom je daar goed mee weg in de V.S., velen zijn hem voorgegaan! Daarom doet het mij nu nog meer deugd om vanavond de honoree te zijn tijdens Dutch American Heritage Day. Niet zozeer omdat ik een heilige ben, maar meer omdat ik me nergens hoef over te verontschuldigen, en dat voelt goed aan. In een week dat zoon Ivar a) z’n rijbewijs haalde (2 weken nadat hij 16 werd) en b) gekozen werd voor het voetbal varsity team van Northgate High, een warme douche. Ivar kreeg z’n Northgate Hihj voetbal uirustung en wist niet hoe snel hij moest aantreden in de uirusting die hij op school dient te dragen op de dag van de wedstrijd,

clip_image003

Zie je die 16-jarige meiden al giechelen; “oh Ivar, you made the soccer squad”. Minzaam glimlachend loopt Ivar vervolgens de klas binnen; the coolest kid in town! En vanmorgen werd ik verrast door een aantal collega’s die me naar onze keuken lokte om me aldaar een heerlijke taart met felicitatie aan te bieden. En, toen ik het kado aangereikt kreeg brak het koude zweet me uit; het voelde aan als een t-shirt. Toch geen Giants shirt, piepte ik er nog uit. Gelukt, redelijk snel overgegaan tot de orde van de dag toen het een A’s shirt bleek te zijn met goede collega wensen.

clip_image005

Kippenvel om de collega’s daar zo aan te treffen die het jou zo gunnen, ondanks dat het gros er niet bij kan zijn. Geeft toch wel een induk hoe het consulaat qua chemie complementair is.

clip_image007

Geheel rechts Coos en Merel Jane, de aanstichters van het geheel; heerlijk! En dan vanavond de Big Day, met een uitverkocht huis in L.A. In m’n hoofd weet ik wel wat ik ga zeggen in mijn acceptance speech, maar als geen ander weet ik hoe dat in de loop van de avond kan veranderen. Nogmaals; heerlijk! Vrienden en vriendinnen, het gaat jullie goed, en wellicht komen er in de loop van de week nog wat nabranders. Overigens, na mijn feessie gaan we naar Hilton Checkers voor de after party. Gaat een machtig mooie avond worden, mark my words