Een normale week; hoe bestaat het!

Dat is te zeggen, niet dat we elke dag de gang naar Napa en Sonoma maken om ons daar te laten verwennen met wat champagne-achtige zaken. Nu ik het opschrijf (inklop), klinkt het als Sodom en Gomorra, zij het dat Napa en Sonoma niet bepaald als voorbeelden van verderf aangemerkt kunnen worden. Derhalve hebben zij ook niet de toorn Gods over zich afgeroepen (Genesis 19). Maar goed, ik dwaal af; we vierden het geweldige optreden van het duo Paulien en Gerard daags tevoren, en tevens het verworven Paramedic etiket van Astrid met een kleintje sjampoepel:

clip_image001

Wie kan daar nou op tegen zijn? Tevens dronk ik nogmaals mijn Sparta kater weg. De week beginnen met Memorial Day is ook geen straf, zeker niet als de A’s fan base in huize Laanen de eerste van 3 gewonnen wedstrijden tegen wereldkampioen San Francisco Giants tot zich mogen nemen. Vreemd genoeg keek men wat zuur op het consulaat toen ik meesmuilend dinsdagmorgen Nederlands grondgebied in de V.S. betrad. Laat woensdagmiddag, met nog een vergaderingetje voor de boeg, kwam een stralende Consul Generaal Bart van Bolhuis zich afmelden met de mededeling dat de Giants thuis die Oakland A’s wel eens te pakken zouden nemen:

clip_image002

Niet dus, 9 – 6 voor de A’s in San Francisco! Gelukkig wonnen ze toch nog een van de vier wedstrijden, hetgeen de sfeer uiteraard ten goede kwam. Maar, dient gesteld te worden, als je een van de kanonnen van je ploeg zo dik laat worden dat hij een geul in het gravel maakt als hij duikt, dan moet je op gaan passen!

clip_image004

Pablo Sandoval hobbelt terug naar de dug out; het zou niet zijn wedstrijd worden. De week afgesloten met de laatste Orange Night bij het De Young Museum. Thema: Amsterdam – San Francisco binding, met 5 sprankelende presentaties dienaangaand.

clip_image006

Opmerking; zo goed zijn die iPhone foto’s dus ook niet! Uiteraard ontbrak cannabis niet! Alvorens daar in stijl mee af te sluiten, de opmerking dat we volgende week 12 bruisende jonge entrepreneurs de bootcampweek van hun leven mee laten maken; zie ook Dutch Demo Night San Francisco

De uitsmijter, als beloofd: