Project “Benji” is voltooid!

Een tweetal reacties nadat onze schat van een hond, genaamd Tinley, j.l. woensdag in ons leven kwam: “Zo, dus Astrid heeft uiteindelijk gewonnen” en “Je hebt dus toegegeven”. Inderdaad, uiteindelijk wist ik dat we met een Golden Doodle zouden eindigen, maar Ivar zei het heel ‘to the point’: “Tinley heeft onze familie uitgezocht”. En zo is het mensen! Gelijk in ons hart, en zodanig dat we al intens met hem meevoelden toen hij vrolijk het dierenhospitaal inhuppelde:

clip_image002

Wij wisten wat er ging gebeuren, zij niet. En nu zit ze zielig naar ons te kijken omdat ze twee weken lang met een kap rond moet lopen en alleen onder supervisie kan eten of uitgelaten worden.

clip_image004

Onze kat Slinky vindt het maar niks. Hij is niet bang, blaast alleen maar en heeft al een keer flink uitgehaald toen Tinley te dichtbij kwam. Nu heerst er gewapende vrede en beziet hij het tafereel vanaf de sofa:

clip_image005

Ruim 18 jaar oud, maar zeer vief nog, zij het enigszins dementerend. Deze week kreeg ik ook het groene licht van Consul Generaal Hugo von Meijenfeldt om officieel toe te treden tot de Raad van Advies van ‘booming’ Nederlandse onderneming WeTransfer. Een regen van felicitaties viel mij ten deel toen ik het op LinkedIn bekend maakte. Om van te blozen, maar ook om aan te geven dat WeTransfer heel hoog aangeschreven staat. www.wetransfer.com Na Dutch Basecamp een tweede waardevolle invulling van mijn professionele leven na 30 juni. En mijn afscheidsreceptie/party op 26 juni komt razendsnel naderbij! Binnen een paar uur vertrek ik naar het bruisende Austin om Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij South-by-South-West www.sxsw.com De ‘Dutch Booth’ zal veel van mij zien de komende dagen, evenals het Holland House! Daarnaast natuurlijk ook een reunie van veel mensen die de afgelopen jaren participeerden.

clip_image007

Ja, ja, vele hipsters en de man van NBSO San Francisco! Zoals Peter Koelwijn zong; “want deze jongen, maakt nog hoge sprongen”. Okay, overdrijven is ook een vak. Maar het wordt weer een geweldige show en veel bedrijven die deelnemen komen uiteindelijk bij ons in de San Francisco Bay Area terecht! We doen tevens Micky Hoogendijk’s tentoonstelling in Austin aan:

clip_image009

Gevolgd door een NFIA sterrenbijeenkomst, waarna we de maandag afsluiten met een intiem Adam Curry/Micky Hoogendijk diner. Austin rocks! Maar, San Francisco zal nooit meer uit mijn hart verdwijnen. Vanuit mijn kantoor maakte ik gisteren dit plaatje van een in zonlicht badende Bay Area:

clip_image010

Niet zo mooi als Micky’s foto’s, maar toch. Beetje rechts van het midden, bij al die luifeltjes, vind je Belden, een verzamelplaats van heerlijke restaurantjes in een internationale steeg. Heerlijk! Een van mijn favoriete plekken. Goed, moet nu afsluiten wil ik dadelijk mijn vlucht niet missen en verval in emotionele verhalen over de mensen die binnen zeer korte tijd ons ontvielen of aan het ontvallen zijn. Dat zijn de momenten dat, zoals wij hier zeggen, ik toe ben aan: “count your blessings”. Een mooi gezin, fijne familieleden in NL en twee mooie huisdieren; mijn liefje wat wil je nog meer?! En, het toeval wil dat oudste zoon Rick in Austin is voor zaken, en voordat hij morgen terug naar Amsterdam vertrekt, vieren wij nog even zijn verjaardag vanavond in Austin! Net als toen:

clip_image011

Als dat geen mooie afsluiter is!

Comments are closed.