Het was een moederdag die………

Je alleen maar in films ziet! In ieder geval anders dan anders. Uiteraard werd mijn kado (zie onder) meer dan op prijs gesteld!

clip_image001

Silver hat baby! De moederdagkaart, die Bo-Peter vanuit Nederland geregeld had, bracht zelfs een traantje teweeg:

clip_image002

Maar het diner bij het Vietnamees/Franse restaurant Le Colonial werd het hoogtepunt:

clip_image004

Oh, was ik bijna vergeten te vertellen dat een mooi aantal entrepreneurs binnengevlogen was middels een door Handelsroute georganiseerde ‘To the Valley’ ontdekkingsreis. Tijdens de maaltijd zou ik een aantal zalvende woorden spreken, echter toen ik dat beloofde was ik vergeten dat het moederdag was! Dus, wie zit er gezellig naast mij? Inderdaad, mijn eigen duifje! Laten het nou ook nog leuke mensen zijn, en da’s mooi meegenomen. Een aantal bezoeken heb ik met hen meegemaakt, o.a. bij Singularity University – www.singularityu.org "Singularity University, where the world’s brightest minds convene to attack the world’s toughest challenges." Ik bedoel maar! Woensdagavond bracht ik door bij DLA Piper waar PWC (sorry van al die afkortingen) een kwartaaloverzicht organiseerde van de Q1 investeringen in Silicon Valley.

clip_image006

Uber *gaap* had weer eens een miljard opgehaald, concurrent Lyft $530 miljoen en Pinterest $367 miljoen, waarbij ik de kleinere bedragen onder $300 miljoen maar achterwege laat. Hetzelfde plaatje als het afgelopen jaar, 50% of meer van al het opgehaalde geld in de V.S. komt uit Silicon Valley, waarbij San Francisco de hoofdrol speelt. Eigenlijk een hele leuk week dus met echt leuke Nederlandse, of in Nederland gevestigde entrepreneurs. Dat houdt me jong! Voorts mondjesmaat een klein aantal Amerikaanse vrienden verteld dat we echt volgend jaar zomer naar Nederland vertrekken. Tranen vloeien, evenals de drank, dat schijnt goed hand in hand te gaan. Vanmorgen vond ik een achtergebleven entrepreneur, Hessel van Oorschot van Tribe of Noise – www.tribeofnoise.com – in Ivar’s slaapkamer, moet wat met drank te maken hebben, en als je van muziek houdt, dan moet je die site maar snel gaan bekijken. Heb beloofd lekker te gaan ontbijten op z’n Amerikaans, dus two eggs, medium over, white toast, crispy bacon en hash browns. Alleen al bij het schrijven gaat m’n cholesterol gehalte omhoog. Aju, tot volgende week!

Comments are closed.