Nice, Dumoulin, Turkije, Loosdrecht

Nice en Turkije laat ik maar aan Minister Koenders over, dan hoeft hij zich in ieder geval niet te bekommeren om ‘onze’ 32 jaar onschuldig vastzittende Jaitsen Singh. Tour de France held Tom Dumoulin heeft inmiddels zoveel lof toegezwaaid gekregen dat mijn lof mosterd na de maaltijd betekent. Over dus op het lokale, positieve, Loosdrecht nieuws. Het was een roerig weekje in Loosdrecht, niet alleen qua weer, maar ook qua gebeurtenissen. Allereerst felicitaties voor zoon Bo-Peter die zijn Master’s Degree bij de Universiteit van Leiden behaalde en dat inmiddels met Astrid viert in Marrakech, inclusief zijn 25e verjaardag (morgen).

clip_image001

Kaj heb ik gisteren na wat fileleed afgeleverd op Schiphol voor zijn WOW vlucht naar San Francisco via Reykjavik. Maar niet nadat wij donderdag een intensieve vader-/zoondag hadden doorgebracht. Dus, waar anders dan op het water met NAVY man Kaj!

clip_image003

Uiteraard, zoals het hoort op de California Dreamin’, was de trouwe sloephond Tinley ook aan boord:

clip_image005

En, je komt tot een goed gesprek wanneer je uren in elkaar’s gezelschap bent. Uiteraard werd de inwendige mens ook niet vergeten. Deskundig meerde Kaj bij Beach Club Loosdrecht aan alwaar wij van een eenvoudige doch voedzame maaltijd genoten:

clip_image007

Wat zullen alle moeders en grootmoeders hier blij mee zijn; alle korfjes helemaal leeg! Tevreden keerden wij huiswaarts om na een kleine filmmarathon tevreden ons mandje op te zoeken. De jongste telg is inmiddels met vriend Alex uit Californie in Montenegro beland, via Wenen, waar een driedaags muziekfestival op het menu staat:

clip_image009

Via gratis WhatsApp berichten blijven we op de hoogte van Ivar’s aktiviteiten, soms met foto’s, soms met ingesproken berichtjes. En ik? Ik dein als goed vader met stroom mee. Maar vanmidddag, spannend, ben ik te gast in Kampen bij de beweging ‘Kampen and beyond’. https://www.kampenandbeyond.com/nl/

clip_image011

Meer hierover in de volgende Luim. Tenslotte: vergeet Singh niet, wellicht voor het moment klein nieuws wegens alle schokkende gebeurtenissen in de wereld, maar diep tragisch hoe een mensenleven verknald wordt! In ieder geval komen er frisse krachten bij om hem te ondersteunen. Opgeven is geen optie! Heel fijn weekend.