Traffic Jam between 3rd and 4th Street

Komend vanaf de Bay Bridge (bovendek) heb ik het geluk dat ik vanaf Howard rechtsaf 3rd Street neem om vervolgens over Market bij het Consulaat aan te belanden. Geluk omdat ik de hele week de opbouw heb gadegeslagen van onderstaand spektakel in het Moscone Center.

image

En? Ah, dat betekent dat Howard tussen 3rd en 4th Street afgesloten wordt ter verhoging van de vreugde van……………………..

Alle morgenspits automobilisten

Larry’s festival doet ‘ergens’ denken aan onze eigen Efficiency beurs, toch?!

Met de Vifka en de Cosso die alle kleine automatiseerders in de kou lieten staan (je wordt lid of anders…….!)

Ik kan me nog herinneren dat daar wel eens de Dutch Swing College Band gespeeld heeft, maar bij Larry krijg je voor $695 de Black Eyed Peas en Don Henley in je automatiserings menu! Dat noem ik nog eens programmeren. Zal je een paar ontevreden automobilisten krijgen. Nou, daar hoor ik niet bij, ik sla immers bij 3rd Street rechtsaf.

Noot: opmerking bij dat bovendek. Bart van Bolhuis maakte mij er op attent dat in de film de ‘Graduate’ Dustin Hoffman op het bovendek naar Berkeley rijdt. Dat kan dus niet; het bovendek gaat richting San Francisco. Filmgeintje dus voor het Bay effect. Ook weer rechtgezet.

2 thoughts on “Traffic Jam between 3rd and 4th Street

  1. Ooh… de Effiesjensie beurs .. LEUKE herinneringen aan. De goeie ouwe (Datapoint) tijd .. toen de bomen nog tot in de hemel groeiden en alles kon en geld geen rold speelde. (Totdat men opeens door kreeg dat er helemaal geen geld meer WAS, en van de ene dag op de andere was ‘t gedaan met de pret).

    En die Bay Bridge .. reuze populair in films! Een greep:
    Born to Kill, Vertigo, The End of the World, George of the Jungle, Made in America, Basic Instinct, Sudden Impact, Sister Act I & II, The Incredible Hulk, and Sid & Nancy.
    En vrijwel dagelijks: “Peter Laanen” dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *