Valentine’s Day loopt uit op Ben-Jihad

Nou, dit was me inderdaad het weekje wel! Ik ga de narigheid gewoon voorbij (alhoewel) en beantwoord allereerst de mij veelgestelde vraag; “hoe krijg je het voor elkaar om elke zaterdagmorgen er weer een blog uit te persen?”. Wel, de verhalen dienen zich veelal spontaan aan, en zou ik alles vermelden wat ik te weten kom, dan zou menigeen met rode oortjes (in Nederland) de avond ingaan. Dus dat doen we niet, althans, dat komt na mijn pensioen terecht in mijn memoires. Maar, gezegd moet worden dat een inspirerende werkplek ook tot de feestvreugde bijdraagt:

clip_image001

Daar is het lekker schrijven met een bakkie koffie en een stroopwafel! Elk jaar met Valentine’s Day beloven we elkaar plechtig dat we er niets aan doen. Dus stap ik j.l. dinsdag met mijn slaperige oogjes rond 05.50 in mijn voiture, alwaar een Vatentine’s koek parmantig geparkeerd op mijn stoel ligt. Lief. Bij de eerste de beste bocht valt een gigantische envelop voorover in mijn passagiersstoel (zie facebook). Nadat de security mij hielp om de kaart naar de 31e verdieping te sjouwen, smelt ik van de tederheid die er uit blijkt:

clip_image002

Maar, nu zo analyserend op deze zaterdagmorgen 18 februari, vraag ik me af of het niet het voorspel was in de strijd om de Golden Doodle Benji aan boord te krijgen?! Benji speelt de laatste weken een belangrijke rol in de discussies in huize Laanen, en dat heeft zich deze week uitgebreid tot facebook. Een aantal van mijn z.g. vrienden uiten zich daar lafhartig tegen mij, ook om in een goed blaadje bij Astrid te komen. Na de foto van voornoemde Benji een bloemlezing.

clip_image004

Tja, ik geef toe dat het beestje je niet onberoerd laat!

Wendy Gruter (Vinkeveen, zus van voornoemde Astrid): Wat een moppie!! Mag hij bij jullie wonen? Benji Laanen klinkt wel goed.Ha,ha!

Margriet Kommeren (Wilnis, vriendin van voornoemde Astrid) Ik zeg …. DOEN!

Peter Laanen (Californie, echtgenoot van voornoemde Astrid): Ik weet hoe dat gaat, uiteindelijk ga ik van Benji houden en uiteindelijk ben ik de klos en loop met een zakje en schepje achter Benji aan. Ga ik nog een nachtje over slapen….als ik dat beest in z’n ogen kijk…….

Paul Claessen (Florida, ex collega): Jeumig wat een lelijk mormel! ?(Peter, dat was pay-back voor ‘t mij aannemen bij HICS in 1975 .. welliswaar voor een habbekrats, maar toch .. per slot van rekening kon jij toen ook niet bevroeden welk een talent je in schoot geworpen werd)

Astrid Laanen Dank Je Paul, past juist leuk bij onze family

Paul Claessen Sorry ..was even niet bij de les … Peter: DOEN die hond. ‘t Is een schat! *reikt Peter een enorme zak en schop aan". Daar ga je nog een HOOP plezier aan beleven!

Emrah Özcan (Barneveld, voormalig stagiere in S.F.): Haha geweldig dit!

Astrid Laanen ik denk dat ik Benji maar eens ga bezoeken vandaag. Bo (oudste zoon in V.S.) ga je mee?

Peter Laanen Niet doen Bo; Benji gaat jouw kamer in beslag nemen!

Monique Jagers-de Boon (Deurne, dochter van wijlen vriend Aat de Boon) o wel doen , wat een leuke hond wie kan daar nou niet verliefd op worden 🙂

Marc Dronkers (Californie, verzekerings “vriend”): Nice pooch ! Now you can walk Benji every day in the hills !

Hessel Van Oorschot (Amsterdam, Tribe of Noise “vriend”): Petertje, tof beest hoor. Ik ken mannen van jou leeftijd die overdag met zo’n lelijke rat over straat moeten. Van die mannen met zo’n veeeellll jongere vrouw 🙂 Je mag dus blij zijn dat Astrid ook een beetjeaan jouw reputatie denkt, haha

Antwan Van Der Stap (Californie, Oracle “vriend”): Is Benji er nou al?

Astrid Laanen Mijn man wil Benji niet hebben, maar als Ik hem nou voor zijn verjaardag geef? Vroeg kado? Kan je níet weigeren tóch?

Peter Laanen Jouw man, jouw man?! Vroeger had hij een naam. Compromis; geen hond, maar je mag me voortaan Benji noemen!

Antwan Van Der Stap Benji wekt de indruk dat er een fikse krullebol binnen komt rennen .. perfect, I love that one.

Marleen Klerks (Utrecht,nichtje van mijn kant): he astrid! kende wel de labradoodle maar deze niet. Wat een geweldige hond! Dochter Sam is er weg van!

Daar zou Andre van Duin als meneer Wijdbeens toch een mooie sketch van hebben kunnen maken! Maar, soms staat een mens alleen en moet zich toch kranig staande houden, ondanks dat collega plv. Consul Generaal Jaap Veerman monter het volgende wist te melden: “voor dat je het weet ligt Benji tussen jullie in en lig jij met je hoofd op het nachtkastje”. *Zucht*

Mooie dingen gelukkig van de week op zakelijk gebied; o.a. lancering van Holland in the Valley, specifiek voor jeugdige NL ondernemers die de Valley willen aandoen. Een nuttige bron van informatie op www.hollandinthevalley.com

Famous last words:

clip_image0052:07clip_image006Add to clip_image006[1]

How Much Is That Doggie In The Window – Patti Page

clip_image0072:25clip_image006[2]Add to clip_image006[3]

How Much Is That Doggie in the Window?

This video is a slideshow of doggies with the background music of "How Much Is That Doggie In the Window".

Comments are closed.