Haar dus!

Die voetbalfoto bracht dus behoorlijk wat reacties teweeg!

Een bloemlezing:

Jos H.

Soms raakt het mij persoonlijk, zoals de Zoef Zoef opmerking van Zaterdag. Ik kan mij nog herinneren dat je mij –als voetbal buf- even wilde demonstreren hoe je een tegenspeler tegen de vlakte werpt zonder dat de scheidrechter het ziet. Ik kan nog de pijn in mijn hielen voelen

Jacco D.

Nog nimmer heb ik een schildpad boven de verdediging uit zien springen en dat op zaterdag avond sjapo vrind.

Jos K.

Mooi verhaal, Zoef! Die foto als Snieklaas spant de kroon!!!

Chris M.

Dat je goed kon voetballen wist ik niet, maar wie is die springende kerel met veel haar en die lange bakkebaarden. Om over zijn strakke kontje maar te zwijgen. (ahum)

Marco V.

Die Peter toch…! Nooit gedacht dat jij zo’n sportief typetje was geweest….(of überhaupt haar op je hoofd had gehad 😉

Aat de B.

Nou dacht ik toch dat je met een toupetje op voetbalde….

Haar dus!

Hair – Song Hair

Zoals uit het voorgaande lied blijkt is haar heel belangrijk voor heel veel mensen. En, niet onbelangrijk, er wordt grof geld mee verdiend.

Onderstaand wil ik overigens wel even aangeven dat de heer Peter Laanen weliswaar de tand des tijds niet heeft kunnen ontlopen, doch niet geheel zonder haar door het leven is gegaan!

 

clip_image002

Merkwaardig is dat mijn drie broers, een jonger, allen een goede bos haar met zich meeslepen. Die keren dat ik wel eens in de Lage Landen ben, is er soms sprake van een broertjesdag, al dan niet met thema. Sommige thema’s zijn het vermelden niet waard, danwel laten de foto’s een kant van de Laanens zien die ik u wil onthouden.

Zo kon het dus gebeuren dat mijn jongste broer Rob bedacht had dat het wel leuk zou zijn als alle broers voor een dag het leed zouden kunnen delen met mij. Het resultaat mocht er zijn!

image

Mocht u zich afvragen waarom broer Aad links een grote neus had gekregen, dan wil ik wel verklappen dat ik precies dezelfde geestige inval had als broer Rob, zij het op neuzengebied. En, Hollands zuinig! broer Aad is immers de enige van de broers met een kleine neus. Eigenlijk een soort wippertje dus. Vandaar dat ik besloot dat een Laanen neus voor ons allen de beste oplossing was.

Gelukkiger met of zonder haar?

Volgens de industrie heb je met haar meer geluk met de vrouwtjes/mannetjes, ben je succesvoller met solliciteren en, uiterst belangrijk, zelfverzekerder.

Dick Advocaat pinkt een traantje weg. Foto: AFP

Die stelling blijkt dus te kloppen, de succesvolle coach Dick Advocaat is na zijn haartransplantatie beduidend succesvoller geworden bij Zenith St. Petersburg en is bovendien de a.s. bondscoach van Belgie. En, ziet hij er niet een stuk gelukkiger uit?!

Okay, Advocaat is dus geen haar beter dan ik en hoewel ik dat haarfijn uit kan leggen, lijkt de tijd gekomen om afscheid te nemen zodat ik weer een beetje kan spelen met de mogelijkheden van mijn nieuwe blog website.

Boys will be boys, maar toch mag mijn ander alias, Kojak, deze eerste column in nieuw formaat afsluiten.

Telly Savalas – If a picture

Comments are closed.