Dear Mr. Laanen

“We’re pleased to extend to you an exclusive invitation for our most rewarding Gold Card – the Premier Rewards Gold Card from American Express. This Card gives you all the benefits you expect from an American Express Charge Card, while putting remarkable earning power at your fingertips.”

Is dat vet, of niet soms?

Zo, nou even de applicatie invullen en een vliegtuigticket is zo verdiend want:

clip_image001

Wacht eens even:

clip_image002

Nou ja zeg, die aanbieding is bedoeld voor Mr. Ivar Laanen, de 14 jarige goalkeeper van de MDSA Diablos, en zeer beminde Benjamin van de familie.

Wat zou een 14 jarige allemaal gekocht hebben om die bonuspunten te bereiken: een revolver voor wat school fun?clip_image003                                             Of een briljante zangcoach, zodat hij broemd wordt en mama Astrid daar ook fijn van mee kan genieten? clip_image004

Playboy has offered Justin Bieber’s mom $50,000 to pose topless.

Of aandelen facebook op de secundaire markt?

Facebook valued at $35B; shares trade at $71

VC reduces stake while SecondMarket is set to launch Monday an auction-styled process at $20

Financial trends and news by Bambi Francisco Roizen
clip_image006

Binnen uren wordt de waarde van facebook op $50 miljard geschat en mijns inziens is zowel de waarde van facebook als de inschatting van AMEX om Ivar een Gold Card aan te smeren gebaseerd op de bekende bubbel; het gaat niet gebeuren. Oh, wellicht voor facebook, Groupon, twitter, LinkedIn , etc. breekt dat heugelijke moment aan, zij het voor een korte periode. Plotsklaps vraagt eenieder zich af hoe dat geld in hemelsnaam terugverdiend moet worden. De volgende bubbel hangt als een dreiging boven ons hoofd en de komende jaren kunnen we weer een hoop miserabele verhalen verwachten. Vooral van de kleine beleggers die altijd meedoen als de piek bijna bereikt is. Aan dit klassieke treurspel zal nooit een eind komen. Origineel waar!

clip_image007

Alvorens over te gaan op wat opbeurende bubbelliedjes, het weeroverzicht voor de komende dagen in Noord Californie; iets waar mijn Nederlandse vriendinnen en vrienden altijd hartstochtelijk naar verlangen.

image

Nu maar even lekker opgeluct naar de bubbels luisteren (klikken en luisteren dus), enne, er mag worden meegezongen!

clip_image008Tiny Bubbles

clip_image009Bubbles – Happy Girl

clip_image0102:57clip_image011 Add toclip_image011[1]Added to queue

i’m forever blowing bubble

Comments are closed.