It’s raining again!

En niet zo zuinig ook!

  • clip_image001[6]

KCRA 3’s Sharokina Shams stands by a downed tree in Sacramento.

En als het bij ons regent, dan sneeuwt het in Lake Tahoe!

  • clip_image002[6]

Cars are now driving on reopened westbound I80

  • clip_image003[6]

This accident near Gold Run shows the kind of hazards Sierra drivers are facing.

Eastbound I80 still closed.

Eastbound I80 closed betekent dat je er dus niet kan komen.

En aangezien de I stat voor Interstate, kan je dus ook niet in Nevada en andere staten komen die aan de I80 liggen.

Leuk voor al mijn Nederlandse vrienden en vriendinnen die ik zo graag mag plagen met het prachtige weer in Californie, waar ik overigens volgende maand weer mee door ga (met dat plagen)!

Maar…….het regent ook banen:

clip_image004[4]

State, Silicon Valley post job gains

By Pete Carey

pcarey@mercurynews.com

Updated: 03/25/2011 10:38:09 PM PDT

California scored its biggest one-month job gain in more than two decades in February, and Silicon Valley continued its strong recovery from the ravages of the Great Recession.

The state Employment Development Department said Friday that California added 96,500 jobs in February, accounting for slightly more than half the nation’s job growth. The valley added 4,500 jobs, more than the average for this time of year.

"We’re in growth mode. There’s no question," said economist Stephen Levy of the Center for Continuing Study of the California Economy.

The state’s unemployment rate dropped from 12.4 to 12.2 percent, while Santa Clara County’s rate of 10.3 percent was its lowest in nearly two years, down from 10.5 percent in January. San Mateo County’s rate was 8.3 percent, down slightly from January, and the third-lowest in the state. U.S. unemployment was 8.9 percent.

Vooral prachtig natuurlijk voor al mijn Tech vrienden (geeks en nerds) omdat met name Silicon Valley’s werkeloosheid naar beneden giert. Daar gaan ze binnenkort weer dansend op straat.

Dansend op straat….dat doet me weer aan m’n broer Rob denken die afgelopen week z’n nieuwe boek afscheidde.

clip_image005[4]

Zo’n boek is als een geboorte, en als het klaar is krijg je dergelijke reacties. Niet dat ik me schaam, maar als ik dat iedere keer zou doen wanneer ik een column geproduceerd heb…..Okay, mijn gebroddel is niets vergeleken bij zo’n monsterbaan als het schrijven van een dergelijk (fantastisch) boek. Ga maar snel naar www.roblaanen.nl om het aan te schaffen.

Eens kijken, wat ik verder nog te mauwen heb. Oh ja, mooi verhaal, maandagmorgen om 05.55 stap ik monter de deur uit om me naar het Consulaat te begeven, werkmonster dat ik ben. Staat achter mijn auto de Yaris van zoonlief Bo-Peter geparkeerd. Dat doet m’n bloed koken. De regen gutst over mijn Boss pak, maar ik laat het er niet bij zitten. Ik ga weer naar binnen, pak z’n sleutels en parkeer de auto, uit het zicht, om de hoek. Nat maar tevreden neurie ik m’n weg naar San Francisco. Ja, even over zeven komt het telefoontje met de enigszins aangeslagen stem van Bo-Peter; “Pap, m’n auto is weg, hier is mama”. Nadat ik Astrid de situatie heb uitgelegd, zegt ze; “Je wordt bedankt, ik kreeg de eerste schrik toen ik zag dat de auto verdwenens was”. Hoe het ook zij; vanaf nu wordt de plek achter mijn auto angstvallig vrijgehouden!

Supertramp geeft het ‘t beste weer, enne…..I didn’t lose a friend!

clip_image006[4]2:43clip_image007[6]Add toclip_image007[7]Added to queue

SupertrampIts Raining Again 1982

clip_image008[4]