Van Texas naar Rotterdam; een eeuw KNBSB

Het is even doorvliegen, maar mooi gelukt! Over SXSW heb ik via vele tweets en facebook meldingen al het nodige gemeld. Wat een heerlijk gekkenhuis! Kijk ook naar www.sxsw.com als je dat leuk vindt. Oh ja, ik kreeg veel reacties over wat er met Benji gebeurd is. Omdat het vorige week nog zo vers was, wilde ik het niet vermelden, maar een onrustig gevoel kwam over mij toen Slinky, onze bejaarde doch vitale kat, zich op Astrid’s schoot vleide.

clip_image002

De volgende dag bleek dat Benji verkocht was. Black Voodoo van Slinky. Foei!

Vanavond dus een speechje voor de 100-jarige KNBSB, en tjongejonge, wat hebben we daar in zo’n 3 jaar als voorzitter mee meegemaakt. Ook niet te vergeten de 5 jaar die ik nog als voorzitter heb gediend van de Vrienden van Honkballend Oranje, financieele ondersteuning voor alle vertegenwoordigende teams. Never a dull moment, da’s zeker. Van begin 1987:

clip_image003

Tot het eind;

clip_image005

Er viel altijd wel wat te ‘genieten. Maar vanavond wordt het een grote reunie, met Mart Smeets als ceremoniemeester. Succes verzekerd voor het thuis van de wereldkampioenen honkbal en de Europese kampioenen softbal. Ik denk dat ik vanavond maar m’n honkbalknuppeldas zal dragen (foto’s volgende week). Kort maar krachtig, maar de eenzame reiziger heeft niet altijd zijn gereedschap (kroontjespen) ter beschikking.

clip_image0062:48clip_image007Add to De reiziger clip_image007[1]