Je weet ‘t niet, maar mooi wordt het!

Wederom een dagje later vanwege mijn bezoek gisteren aan Jaitsen Singh, de reeds bijna 32 jaar onschuldig gevangen zittende Nederlander. Moest hem het nieuws brengen dat het Ministerie van Veiligheid en Justitie hem ook in de ‘herhaling’ niet terug wenst. Keurig gebaseerd op regeltjes, dat wel! Ja Jaitsen, namens Minister van der Steur; “Prettige Kerstdagen”. Dat schrijft hij natuurlijk zelf niet, daar laat hij een overijverige ambtenaar iets leuks van bakken, en als beloning mag de brave borst het ook nog ondertekenen. Blijf geven, druk op GEEF op mijn vorige column en je gaat automatisch naar de betreffende website. Ik zag vorige week na het drama in San Bernardino, een cartoon over de Amerikaanse politicus, zie onderstaand, en ik dacht; verdomd, het is niet alleen in Nederland:

clip_image001

NRA staat voor National Rifle Association die menig politicus in zijn broekzak heeft, en zodoende de lucratieve wapenhandel in de V.S. draaiende houdt. Mijn laatste Luim had alleen op LinkedIn al ruim over de duizend views op dinsdag, en ik weet niet of het de kop “Sint L.” was of “Sparta”, wat ik wel weet is dat Sparta periodekampioen is en fier de bierleague leidt!

LinkedIn: Tuesday December 8, 3:15 pm: 1k+ views on your update "Sint L. voor het laatst op pad in de Bay Area…"

En zo klooien we lekker aan! Mijn finale Sint avonturen in San Francisco en Berkeley ook weer overleefd, en ik moet zeggen, het werd enigszins emotioneel! Vrijdag nog even goede vriend Fred van Buiten (zie foto vorige week) in een ‘best of seven’ poolbiljart met 4-1 platgespeeld. Ik moet zeggen dat ik lichtpuntjes in z’n spel zag. Goed blijven oefenen Fred!Gisteren met mijn rechtse buurman nog even onze kleine buurt onveilig gemaakt, en voor de zekerheid plaats ik nog even de foto die nog niet op facebook stond, namelijk met Piet Ivar:

clip_image003

Het motto; de originele Sinterklaas komt controleren of die dikzak van een neef van hem het wel goed doet in Amerika. Je had de ogen van die kinderen moeten zien toen we na luid gebonk van Santa Chip binnen kwamen. Pakket van Twee-In-Een. Maar dit was daadwerkelijk de laatste keer dat ik het Sint Nicolaaspak aangetrokken heb. Mooi geweest! Dat lijkt me een mooie afsluiting voordat ik over een paar uur met de KL606 naar Amsterdam vertrek! Natuurlijk niet, onderstaand de ultieme afsluiting voor mijn laatste column in 2015; gezondheid:

clip_image004

Comments are closed.