Mijn Singh archief groeit gestaag! Film in spe?

Allereerst mijn hartelijke dank aan iedereen die ‘deelt’, ondersteunt en met mij van mening is dat heel wat partijen hier behoorlijk geblunderd hebben. Het deed me ook goed dat het in San Francisco gelezen wordt!

6:11 PM 2/17/2017

clip_image001

2 people from The Consulate General of the Netherlands in San Francisco viewed your post Along with people from ATG Europe and NEN

We hebben momentum, alleen al op LinkedIn groeide het aantal ‘views’ de laatste 3 weken van 1.549 naar 2.392 tot (en tellend):

Analytics icon: 6,016 views

Dat is zonder de mensen die het rechtstreeks lezen of via twitter, danwel Facebook. Tel daarbij de mensen op die het op deze sociale media delen en we beginnen een pro Singh leger te krijgen van meer dan 10.000! Uiteraard minus een paar brood geinteresseerden. Dat heeft me gedwongen om het Singh archief wat professioneel te ordenen:

clip_image003

Nog een honderdtal e-mails tussen de diverse partijen insorteren en we hebben het begin van een dramatisch boek/film. Laten we eerlijk zijn; we hebben een gruwelijke dubbele moord die nooit opgelost is, en een onschuldige echtgenoot /vader die al 33 jaar opgesloten zit. Dan hebben we een corrupte rechter die onteigende huizen met flinke winst doorverkocht. Maak kennis met Judge James Michael Welch:

clip_image004

Alsmede een corrupte aanklager die over de rug van Singh een zware drugscrimineel er toe kreeg om voor strafvermindering en een financieele beloning tegen Singh te getuigen. Maak kennis met de uber ambitieuze District Attorney Dennis L. Stout:

clip_image005

Voordat de drugscrimineel zijn getuigenis onder ede kon herroepen stierf hij aan een overdosis in…..de gevangenis. Voeg aan de mix nog even een falende en kille Nederlandse overheid toe en je hebt een film om van te smullen. Starring, na de verkiezingen, MP Rutte as himself:

clip_image006

En dito Min. van BuZa Koenders (ook) as himself:

clip_image007

Helaas is het eerder geschetste echter realiteit, en daarom moeten we de zaak Singh warm houden. Volgende week bezoek ik Singh in Vacaville en kan ik hem persoonlijk al die aandacht overbrengen en hopelijk geeft hem dat wat hoop. Even iets anders: 30 januari j.l. mocht ik de spreekstalmeester zijn bij de lancering van Zero – www.wearezero.co – een venture capitalist organisatie naar mijn hart. Beloning naar geleverde prestatie! In ieder geval presenteerde ik een en ander in een outfit waar ik in werkelijkheid Jaitsen Singh mee zou kunnen bevrijden:

clip_image009

Inderdaad; Superman. Dat ik de grote Leonard Cohen kon aanhalen en ook nog even kon imiteren (stem na lange avond doorhalen) was een bonus. Ook de generale repetitie bracht inspiratie en vele hilarische momenten:

clip_image011

De Heineken ‘koelkamer’ (150 VC’s en entrepreneurs) in Amsterdam was een waardig décor voor deze inspirerende avond. Dit soort ‘gigs’ moet je ook hebben om de strijd voor Singh tegen een veelkoppig monster vol te houden! Wellicht is uit het interview met BNR, onderstaand nog even de link om op te klikken, de afspraak tot stand gekomen die ik 15 maart aanstaande heb met BuZa’s directeur consulaire zaken. Ook al is het stapje voor stapje, ons doel #FreeJaitsenSingh komt nader!

https://www.bnr.nl/player/audio/10056025/10318218