Wat ik had willen schrijven!

Breaking: Trump beschuldigt een NL cel voor zijn nederlaag

Volgens een woordvoerder van de president heeft deze Nederlandse cel 4 jaar lang geageerd tegen de president, beginnend bij zijn aanstelling:

“USA hijst Bulshitter #1 op de troon”.

In het Witte Huis is diverse malen geopperd deze cel uit de weg te ruimen, met name door ‘national security advisor’ John Bolton:

Omdat Trump niet goed verstond wat Bolton door zijn snor heen mompelde, ontsloeg hij hem. Volgens goed gebruik schreef Bolton daarna een boek: ‘The Room Where It Happened’. Daarin verklapte hij heel wat Trump geheimpjes, die hem vervolgens een ‘loser’ noemde. Maar gelukkig deelde hij dat lot met heel wat Trump afvalligen.

Maar tijdens het schrijven veranderde mijn blijheid in bezorgdheid toen ik me realiseerde dat zo’n 70 miljoen Amerikanen op de leugenachtige psychopaat Trump gestemd hadden. Niet alleen bezorgdheid, maar ook verdriet. Verdriet omdat we een app uitwisseling hadden met voormalige buren die winnaar Biden en diens medewerkers totaal corrupt noemden. Dat wij hen uit onze kennissenkring verwijderen is één ding, wij wonen hier. Amerikanen zullen vanaf dit moment zo tegenover elkaar staan dat geweld onvermijdelijk is. Het land van democratie, een lichtend voorbeeld voor de hele wereld, kalfde al sinds jaar en dag af, nu zijn de Verenigde Staten verworden tot een derde wereldland. Hoe tragisch. Laat dit echter ook een voorbeeld zijn voor ons land, waar leugens in de politiek ook hoogtij vieren. Fijn Covid vrij weekend!