Housekeepergate

Sorry, sorry, ben een beetje laat, maar Coach Laanen moest om 08.30 aan de bak met de laatste tijd onverslaanbare Blues Brothers. En ook in de laatste reguliere competitie wedstrijd  gingen de onzen met een 3 – 1 overwinning aan de haal. Wederom was de Europese manier van coachen superieur; ja, van voetbal hebben wij kaas gegeten!

Net toen Meg Whitman dacht het goeverneursschap gekocht te hebben, ze heeft er inmiddels $105 miljoen van haar eigen zuurverdiende centjes ingestoken, kwam er een kink in de kabel. Ze bleek sinds jaar en dag een illegale huishoudster onderdak te hebben gegeven.

Dat ontkende ze natuurlijk naar hartenlust, ze had haar immers ontslagen toen dat haar ter ore kwam, hetgeen toevallig samenviel met het begin van haar campagne.  Lelijk genoeg kwam een brief van de sociale dienst boven tafel (uit 2003) waar haar echtgenoot wat op gekrabbeld had; zo van ”trek dit eens na” (tegen de huishoudster). Dat is natuurlijk hetzelfde als aan een dronken bestuurder de keus te laten of hij/zij al dan niet wil blazen.

Lawyer: Whitman’s husband told housekeeper to ‘check this’ government letter

By Ken McLaughlin and Steven Harmon

Bay Area News Group

Updated: 10/01/2010 06:29:03 AM PDT

Thumbnail image for meg whitman flag.JPG

Meg Whitman

?One day after accusing Meg Whitman of knowingly employing an illegal immigrant, a celebrity attorney on Thursday dropped a bigger bombshell:

Whitman’s husband apparently jotted a note on a 2003 government letter indicating discrepancies in their housekeeper’s work documents — a letter that Whitman, the Republican candidate for governor, had insisted just hours earlier they never saw.

Letter

 

Nicky en Gloria Allred

Natuurlijk worden de democraten nu beschuldigd van een lastercampagne tegen haar en schreeuwen de Latinos moord en brand (Spaans voor beginners: homocidio y fuego).

En dat wordt dus nog smullen (heet van de pers):

GOP’s Whitman blames opponent for housekeeper flap

By JULIET WILLIAMS Associated Press Writer © 2010 The Associated Press
Oct. 2, 2010, 1:42PM

FRESNO, Calif. — GOP candidate Meg Whitman blamed Democratic opponent Jerry Brown Saturday for the controversy over her former illegal immigrant housekeeper, saying he and his campaign were making the maid a target for deportation.

"The real tragedy here is Nicky. After Nov. 2, no one’s going to be watching out for Nicky Diaz," Whitman said, referring to her former housekeeper of nine years, and turning to face Brown directly. "And Jerry, you know you should be ashamed, you and your surrogates … put her deportation at risk. You put it out there and you should be ashamed for sacrificing Nicky Diaz on the altar of your political ambitions."

Brown fired back, saying Whitman was evading responsibility.

"Don’t run for governor if you can’t stand up on your own two feet," Brown said in a moment fraught with tension soon after their second debate began Saturday. "You have blamed her, blamed me, blamed the left, blamed the unions. But you don’t take accountability."

Wat mij overigens verder wel opvalt is dat alle dames in het rood gekleed zijn; daar heb ik Jerry Brown niet op kunnen betrappen

Vandaar dat we maar weer eens moeten luisteren naar:

4:20 Add to Added to
queue

Lady in RedChris De Burgh

Comments are closed.