Zaterdag beslommeringen

Tussen Antonie Kamerling: Twitterfan

                                                   Foto: HFoto Freelance Fotografie

en

  werk ook ik noest mijn Twitter.com, facebook en LinkedIn sites bij. Weet je, ik bereik er meer mensen mee dan via deze blog. Maar da’s okay, dit is meer een uitlaat op de zaterdagmorgen, zeker ook omdat ik veelal een soort van spaghetti schrijf en met niemand rekening hoef te houden. Zo, dat lucht op!

  Aan Kamerling heb ik weinig toe te voegen, op een of andere manier heeft de depressie de overhand gekregen en zoals de Amerikaanse schrijver John Foster Wallace in een ‘Rolling Stone’ interview liet aantekenen; “dan is ons leven beeindigen  einddoel geworden”   

                                       David Foster Wallace, wearing the signature bandana. Wallace, met name ook bekend van zijn boek ‘Infinite Jest’ pleegde zelfmoord op 12 september 2008. “

  Deze quote geeft ook een goed beeld van Wallace en zijn psyche: “The so-called ‘psychotically depressed’ person who tries to kill himself doesn’t do so out of quote ‘hopelessness’ or any abstract conviction that life’s assets and debits do not square. And surely not because death seems suddenly appealing. The person in whom Its invisible agony reaches a certain unendurable level will kill herself the same way a trapped person will eventually jump from the window of a burning high-rise.”

  WK-eisen FIFA gaan regering te ver

  DEN HAAG -  De regering wil FIFA-medewerkers geen strafrechtelijke immuniteit verlenen of arboregels tijdelijk opschorten tijdens het WK-voetbal als dit in Nederland zou worden gehouden. Dat blijkt uit interne documenten van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport waar NRC Handelsblad vrijdag over heeft bericht.

  Ongelofelijk dat de FIFA, door dit soort eisen te stellen, zelf aangeeft dat ze waarschijnlijk een  stelletje criminelen binnen de gelederen heeft. Hoewel, ongelofelijk, voor topbonzen waarschijnlijk meer usance dan uitzondering.

  Nu wat goed nieuws; de Blues Brothers, omgedoopt tot team Polen, heeft vandaag in het Tournament of Champions belangrijke punten gescoord, 3 – 3 tegen Spanje in een zinderende wedstrijd, om vervolgens met 4 – 2 Ierland de hielen te laten zien. M’n DOS EQUIS smaakt heerlijk.

  Tot slot het weer voor de komende dagen (26 – 30gr. C.):

  Weather for Concord, CA
  Sat
  Partly Cloudy
  79°F | 57°F

  Sun
  Partly Cloudy
  87°F | 56°F

  Mon
  Sunny
  84°F | 57°F

  Tue
  Partly Cloudy
  87°F | 57°F