Things go better with coke

Het is maar goed dat je aan het begin van de week niet weet wat je te wachten staat. Goed of slecht, je zou er toch maar iebelig van worden!

Dus gewoon met goede moed de week ingaan en af en toe, op z’n Amerikaans, “roll with the punches”. Even nog bijbeppen dat Meg Whitman inmiddels weer een checkje heeft uitgeschreven voor haar eigen campagne van maar liefst $20 miljoen. Had ze die huishoudster toch maar beter kunnen laten legaliseren. Inmiddels staat de teller op $141 miljoen. Of ze graag goeverneur wil worden!

Jerry Brown, die z’n kruit wel droog moest houden, is inmiddels ook z’n campagne tegen Whitman begonnen.

0:43 Add to Added to queue

Jerry Brown’s TV Ad Tells The Truth

Natuurlijk zijn er mensen die beide kandidaten te slecht voor woorden vinden:

0:47 Add to Added to queue

California Gubernatorial Commercial 2010: Nutmeg and Moonbeam

Ah, dat komt dus van de tea party vandaan, en wie konkelt daar weer lustig? Juist, Alaska’s ex goeverneur en ex hopeful voor het vice presidentsschap, Sarah Palin. Als er iemand geprofiteerd heeft van het “ex” zijn is het Sarah Palin wel. Miljoenen zijn haar beursje binnengestroomd. Meer dan “throw the bums out” kent haar repertoire eigenlijk niet, maar ze bewerkt het volk en het wordt gegeten. In Californie hebben gelukkig (nog) 6 van de 10 ondervraagden een ongunstige mening over haar. Indien ze inderdaad voor het presidentschap gaat in 2012, en wordt gekozen, dan krijgt Amerika de president die het verdient. Clipje!

  3:21 Add to Added to queue

 World Famous TARP SONG by Bill Zucker tea party theme song

Wat snippers:

Ex Presidenten brengen geen geluk: gisteren zag George W. Bush z’n kluppie, de Texas Rangers, in de laatste drie innnings van de play offs in the American League een voorsprong van 5 – 0 prijsgeven. Met 6 –5 ging uiteindelijk de overwinning in the best-of-7 naar de New York Yankees. Logisch, want Yankees is de samensmelting van de oer Hollandse namen Jan en Kees.

Vandaag speelt de trots van de Bay Area, de San Francisco Giants, hun eerste play off wedstrijd in Philadelphia. Voor de Giants gaat San Francisco lieveling Tim Linsecum, oftewel de Freak, de heuvel beklimmen. Bars kunnen op een record aantal fans (ook wel drinkers genoemd) rekenen.

Ter afsluiting (niet weer het weer) een opknappertje voor Yuri van Gelder:

1:00 Add to Added to queue

 Things Go Better With Coke

Eh……….