Een ziek begin van 2012 met goede prognose

Gedurende de ruim 4 jaar dat ik leider ben van het prachtige Netherlands Business Support Office in San Francisco’s Bay Area, registreerde ik tot 31 december 2011 1 (zegge een) officieele ziektedag. 2012 begon met zware verkoudheid, aanvallen op de neus waar de zakdoekenfabriek niet tegen aan kon produceren en hoestbuien die vaag aan een kliniek in Davos, Zwitserland deden denken. De oude eik was zo’n 4 dagen geveld, waarvan 2 als officieele ziektedagen golden omdat de 1e en de 2e januari als vakantiedagen in de boeken kwamen. Dit, beminde lezers, is bedoeld als intro voor een belangrijker topic, omdat ik een hekel heb aan uitingen van onbelangrijk onbehagen (snotneus, verkeerde been uit bed gestapt, lekke band, aardappelen aangebrand) in de diverse sociale media. Het zette me aan tot enige recreatie om de zinnen te verzetten:

clip_image001

Heus, het komt af!

het versneld aanvragen van een Amerikaans paspoort voor Bo-Peter en Kaj (dankzij Heer Donner in Nederland)

clip_image002

en wat meer aandacht te besteden aan de Republikeinse kandidaten voor het Amerikaanse Presidentschap. En van dat laatste wil je echt wel schrikken!

Romney’s the target, but his GOP opponents keep attacking one another in N.H.

clip_image003

LANCASTER, N.H. — All of the Republican presidential candidates not named Mitt Romney have been trying desperately to make the case that they can beat President Obama this fall, hoping to blunt Romney’s electability argument that he is the only one in the race who can do that. But on Thursday, in town hall meetings and other campaign stops across New Hampshire, where Romney leads by double-digit margins in most polls, the “not-Romneys” kept getting distracted by the urge to turn on one another.

Boven geportretteerde Heer Gingrich wordt in het algemeen beschouwd als een doorgewinterde leugenaar

Newt Gingrich Believes the Lies He Tells Even When Lying to Himself. He’s Mental!

Posted on December 12, 2011

I just heard a popular pundit call Newt Gingrich “a bald face liar” on cable TV. This was her response to hearing sound of Newt lying to himself about why he resigned as Speaker of the House. How stupid and ill-informed does Newt think the American voters are? Why my morning began with a sound byte of Sen. Lindsey Graham of South Carolina admitting that the plot to force the hated (sic) Speaker out of office began in Senator Graham’s office. Six hours later I watched Newt nervously spin a yarn about his disgraceful departure from the Congress and his punishment for wrong-doing in the form of a $300,000 fine. I wish a psychiatrist would come forth and explain how more than one truth of a situation can exist in that enormous head of Newton Gingrich.

clip_image004

Dan hebben we Santorum;

“who added $2 million to his campaign war chest in the two days since his surprise second-place finish in Iowa, faced boos at a stop in Durham as he answered questions about his position on same-sex marriage. He is a longtime opponent of gay rights, which makes him popular with many conservative voters.

But while speaking at New England College, he was challenged on his position.

Santorum, who is accustomed to questioning from students and seems to somewhat relish it, first tried arguing that there is no compelling reason to change the laws banning same-sex marriage.

“Don’t you have to make a positive argument that the law should be changed?” he asked the crowd. “You, the person who wants to do this, tell me, what is the justification? What is the public purpose?” The event ended in boos for the candidate.”

Ga even na dat deze man (Santorum) abortus zelfs afwijst indien de bevruchting plaats heeft gevonden na een verkrachting! Alleen de Taliban komt daar het dichtste bij! Santorum zou het goed doen in Afghanistan.

clip_image005

Mocht Obama, hetgeen de Heer (uw Heer) verhoede niet herkozen worden, dan lijkt Romney nog de meest aanvaardbare Republikeinse keuze, ook al heeft hij dan veel rechts water bij zijn wijn gedaan. Even een idee hoe hij door voornoemde heren aangepakt wordt:

Santorum goes into the debates suggesting Romney’s health-care plan that he developed as governor of neighboring Massachusetts meant that Romney is not different enough from Obama.

"That’s why New Hampshire can’t faint," he said in Dublin on Friday. "They have to stand and be bold. We need a clear contrast, someone who paints a very different vision."

Gingrich has been rampaging through New Hampshire calling Romney a "timid Massachusetts moderate." Gingrich was left embittered by his fourth-place finish in Iowa, blaming attacks from Romney and his backers.

"He even raised taxes on people who were blind," Gingrich said of Romney at a tele-town hall on Friday, referring to an attempt in Massachusetts to impose a $10 fee for receiving a certificate of blindness. clip_image006

Ja, ja, je krijgt wat meer inzicht, maar je wordt er niet vrolijker van. Dan maar terug tot de kleine geneugten des levens:

clip_image007

Haalt Sparta de nacompetitie? Ivar’s dekbed hangt verfrissend in de Californische zon en zo voel ik me nu ook. Uit volle borst zing ik het Sparta lied weer mee; het belooft een fijn weekend te worden!

clip_image008 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XxbmlPSOVn8

Comments are closed.