Old soldiers never die…

Deze aankondiging gisteren op mijn facebook pagina heeft heel wat teweeg gebracht:

“To all my competitors (if any); no, I will not retire when my contract expires July 1, 2013. Keep an eye on Laanens Luim where the latest greatest will be revealed. Alert: Orange!”

Tja, regeren is nu eenmaal vooruitzien en ik voorspel dat onderstaand beeld de komende jaren niet in het Laanenboek van hoogtepunten zal voor komen.

clip_image001

Zie je het al voor je; wij winkelend bij Safeway en ik krijg vervolgens van Astrid op m’n kop omdat ik de verkeerde coupons heb uitgeknipt (die van Lucky’s). Nee, aan Groupon doen wij niet! Dus ga ik de komende weken eens wat aanbiedingen naast elkaar leggen om te bezien hoe ik mijn nabije toekomst verder ga invullen. Gisteren ben ik begonnen met mijn kantoor op het consulaat wat te kuisen en ik moet zeggen dat in een hoek heel wat entrepreneurs bijeen gemoffeld waren:

clip_image003

Een jeugdige entrepreneur komt volgende maand terug om slaapzak en kussen op te pikken, en dan heb ik weer wat meer ruimte voor een zitje. De resterende ‘black books’ van Newzoo over de game industrie, uitgegeven tijdens de Game Developers Conference in San Francisco, raken langzamerhand op en Inopsy’s ‘thank you’ moet nog ergens een ereplekje krijgen. Hun langverwachte lancering, van het type monster, volgens oprichter Peter Weber, gaat een dezer weken plaatsvinden. Op zo’n vrijdagmiddag krijg je daar een opsteker van; met pensioen gaan, aan m’n hoela! Met het Memorial Day Weekend voor de deur, dit jaar samenvallend met Pinksteren, valt er heel wat te overwegen, maar heel even wat informatie over die dag (WikipediA):

Memorial Day is a federal holiday observed annually in the United States on the last Monday of May.[1] Formerly known as Decoration Day, it originated after the American Civil War to commemorate the fallen Union soldiers of the Civil War. (Southern ladies organizations and southern schoolchildren had decorated Confederate graves in Richmond and other cities during the Civil War, but each region had its own date. Most dates were in May.) By the 20th century Memorial Day had been extended to honor all Americans who have died in all wars. Memorial Day is a day of remembering the men and women who died while serving in the United States Armed Forces.[2] As a marker it typically marks the start of the summer vacation season, while Labor Day marks its end.

clip_image004

Morgen A’s versus de Yankees bijwonen; hetgeen gisteren pijnlijk aandeed toen een voormalige A’s speler (Nick Swisher) met een 2-run homerun z’n oude cluppie de das omdeed. Het grote geld….. Maar het weer is, net als in Nederland – yeah! – goed. In ieder geval, stay tuned, en laat de aanbiedingen maar binnenkomen (mijn stagiere is reeds met de inventarisatie bezig)!

clip_image005

Comments are closed.