Omzwervingen leiden tot Master’s Degree

Bo-Peter: geboren in Hilversum, op de Engelse school in Dusseldorf, beetje internationale school in Belgie, om vervolgens in Californie via Concord- en Walnut Creekscholen af te studeren voor z’n Bachelor’s degree bij UC Berkeley. Leiden, 21 oktober 2016:

clip_image001

Overhandiging van het welverdiende Master of Arts in International Relations diploma. Vervolgens, belangrijk, de handtekening zetten in het beroemde zweetkamertje van Leiden:

clip_image003

Ja, ja, daar zwerft ook ergens de handtekening van Koning Willem Alexander, toen meer bekend als Prins Pils.Aangezien er niet meer dan vier aanwezigen per afgestudeerde mochten zijn, poseerden deze dan ook vol gloed naast de kersverse MA (Master in Arts):

clip_image005V.l.n.r. GrootMA Riet, jonkie Ivar, Bo-Peter MA, MA Astrid en Pa Peter. Veel MA’s op een plaatje, dat wel! Helaas kon broer Kaj er wegens verplichtingen in zonnig Californie niet bij zijn. In gedachten, met een glas in de aanslag, was hij er op zeker bij!

clip_image006

Mooi, over tot de orde van de dag. 30 oktober gaan Astrid en ik met een aantal goede vrienden naar het optreden van Paulien in Aalsmeer. Afgelopen zondag waren we daar ook en genoten van het optreden van de Braziliaanse Lilian Vieira. Komt daar ook nog de heerlijke ambiance bij van een klein theater (115 plekken), rood pluche, en geweldige bediening. M’n liefje wat wil je nog meer? Nog meer vrienden mee hebben, natuurlijk! Kijk even naar

ticketpoint.nlPaulien is een Nederlands-Amerikaanse artieste en keert terug naar Europa met de theatertour Van Piaf to Porter. Deze in de Verenigde Staten ontwikkelde t…

en vergezel ons, maken we er een feessie van. Enne…..Paulien is geweldig, dat weet ik uit ervaring!

clip_image008

SINGH: afgelopen woensdag heb ik een uitermate goed gesprek gevoerd bij de Nationale Ombudsman. Eindelijk op een niveau met mensen die begrijpen waar het over gaat, en hoe nijpend de situatie is. Er gaat nog wat tijd overheen, maar ik ben zeer hoopvol. En, in alle eerlijkheid, waar het uiteindelijk om gaat is gratie voor Singh. Een van onze hoge meneren moet Governor Brown duidelijk maken dat het oneerlijk is deze man nog langer te laten boeten voor……ja voor wat eigenlijk? Bijna 33 jaar vast nu, en men vindt het hoopvol dat over twee jaar weer parool aangevraagd kan worden. Je zal toch maar in die nachtmerrie moeten leven!