Op Geef.nl geeft het Nederlandse volk buiten geld ook haar mening

Onderstaand een uitgebreide bloemlezing van hetgeen mensen als boodschap hebben achtergelaten na gedoneerd te hebben t.b.v. Jaitsen Singh. Waarvoor onze meer dan hartelijke dank! En die meningen liegen er niet om! Boosheid, verdriet, mededogen en aanmoedigingswensen wisselen elkaar in rap tempo af. Meer dan duizend mensen hebben inmiddels gedoneerd. Het doet ons dan ook deugd dat ‘onze’ man in het veld, Paul Nijssen, morgen alle inspanningen die in Nederland gedaan worden, inclusief het meeleven, aan Singh kan mededelen en laten zien. Het artikel in de Volkskrant heb ik inmiddels naar Singh gestuurd.

clip_image002

Paul Nijssen op bezoek bij Jaitsen Singh 12 februari 2017 in de medische gevangenis in Vacaville. En geloof me mensen, de omstandigheden daar zijn omgekeerd evenredig aan het fleurige achtergrondplaatje. Paul neemt onderstaande uitingen mee, zodat Singh daar (enige) troost uit kan putten. Here we go:

“Making a Murderer”. Amerika heeft het meest bescheten rechtsstelsel ter wereld – herhaaldelijk aangetoond. Dat Haagse ballen daaraan medewerking verlenen is crimineel. Gaarne centen aftrekken bij vd Steur, Koopman, de Reuver, ambassadeur en consuls.

Sterkte voor de heer Singh en zijn familie! Hopelijk gaat op korte termijn e.a. verbeteren met betrekking tot hulp door de Nederlandse staat aan hulpbehoevende Nederlanders in het buitenland.

Hoop met deze kleine bijdrage mijn steentje te hebben bijgedragen tot vrijlating van Jaitsen.

Die man moet toch vrij… wat een “paarse krokodil” werk! Schaamteloos over de rug van een oude man, een mens! Zonder dat ook maar 1 iemand zich in deze levende ziel verplaatst heeft. Wat de gevolgen waren/zijn! Schandalig! En allemaal in vrijheid… Vrijheid, ik gun het hem. Voor de rest van zn leven…

Vreselijk….veel sterkte en succes groeten Mireille

Nederlandse regering SCHAAM je voor het leed wat deze man is aangedaan !! Een heel leven verziekt en ook voor deze familie een drama !! NEDERLAND altijd voorop voor donaties voor het buitenland een NEDERLANDER al 12 JAAR niet ondersteund !? WAT EEN GROTE SCHANDE VAN ALLE INSTANTIES DIE HADDEN MOETEN ONDERSTEUNEN VOOR Dhr.Jitsen Singh.Hopen op een spoedige terugkomst in NEDERLAND.Veel sterkte voor Dhr.J.Singh en Familie.

Voor een eerlijke rechtsgang ook voor uw zoon van nu 47 jaar. Verschrikkelijk wat uw gezin is overkomen! Sterkte!

Inderdaad, zoon Surender die als 14-jarige met zijn vader op pad was toen dit hele drama zich afspeelde. Dit schreef ik er over in mijn blog van 13 februari 2016: Waar we wel zeer verheugd over waren was ‘live’ kennis te maken met Singh’s zoon Surender bij ons thuis in Alamo. Hij bezwoor ons nogmaals aan tafel dat wanneer hij maar 1% het idee gehad zou hebben dat zijn vader zijn moeder en zusje had laten vermoorden, hij hem nooit meer had willen zien. Hoe deze man er na z’n 14e nog zo geestelijk gezond en optimistisch voor z’n vader is uitgekomen, mag een wonder heten!

Hoop dat het lukt, ik brand een kaarsje.

Vreselijk wat deze man is overkomen. Belachelijk dat de Nederlandse staat niet meer voor hem gedaan heeft.

Ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan zijn vrijlating. Heel veel succes gewenst. Johan Buitendam Thailand

Ik ben zeer geraakt door zijn verhaal en vind het ongelooflijk dat BZ zijn Nederlandse burger zo in de steek heeft gelaten. Temeer omdat er talloze signalen zijn dat zijn proces niet eerlijk verlopen is. Ik hoop dat hij, veel te laat, alsnog met zijn familie kan worden herrenigd.

Uiteindelijk moet de liefdevolle inzet van mensen die geloven in zijn onschuld dit onrecht overwinnen! God zij met U.

Triest dat iemand zolang in de gevangenis kan belanden en dat de bureaucratie wederom zegeviert. Het zou je familie maar zijn!

Heel veel sterkte. Don’t give up!

lees het grote Volkskrant artikel over hoe de Nederlandse staat deze meneer verschrikkelijk in de steek laat. Veel sterkte meneer Singh ! Mark

En nu doorhalen!!

Onze overheid heeft aan alle kanten gefaald.

Sterkte en hopelijk een gezonde oude dag voor de heer Singh in vrijheid en bij zijn familie

Je vraagt je wel af of de overheid er eigenlijk is om mensen te steunen of met zichzelf bezig te zijn.

Heel veel sterkte gewenst voor Jaitsen Singh, dat hij maar snel vrij gelaten zal worden.

Mn. Singh moet worden geholpen. Het is te gek voor woorden dat je als Nederlander in het buitenland er voor de regering niet toe doet. Behalve als ze je stem nodig hebben

Ik wens mijnheer heel veel sterkte en hoop, dat hij nog in de gelegenheid zal komen om in Nederland van het leven te genieten met zijn familie – in elk geval met zijn zuster.

Over zus Sieta gesproken, zij schitterde bij RTL Boulevard j.l. woensdag, en verwende ons samen met partner Laurens, 7 juli j.l. Uiteraard haalden we wat “Jaitsen” verhalen op, met name toen hij in San Quentin mij vroeg of ik het volgende wijsje kende, wat hij zou voorneurieen. “De Postkoets” van de Selvera’s, kraaide ik enthousiast. Zit daar 140 jaar in San Quentin te zingen van “Ver over berg en dal klonk er ‘t hoorngeschal”. Kostelijk. Dat vond Sieta ook zoals uit onderstaand prentje blijkt:

clip_image005

Moet er altijd media-aandacht voor zijn wil onze overheid stappen ondernemen of dacht de overheid, ach het is er één van Surinaams komaf of was het omdat hr. Sing niet blank is en daarom niet is opgetreden door Nederland. Allemaal vragen waar alleen de overheid een antwoord op heeft of zal de media het wederom aan het licht moeten gaan brengen hoe de overheid haar “rechtvaardige” meetlat gebruikt. Gelukkig zijn er gulle gevers die de mens in dhr. Sing zien en geen oordeel vellen op kleur of afkomst. Gelukkig is er een advocaat opgestaan die de belangen wil behartigen. Gelukkig is er media aandacht dankzij goede programma als Eva Jinek, dank je wel Eva.

Beste, Ik kan helaas met mijn IVA uitkering niet veel missen. Echter als UNIFIL Veteraan kan ik niet tegen onrecht en hoop ik dat dit kleine beetje misschien net het verschil kan beteken. Ik hoop op een juiste rechtsgang en vrijspraak. Sterkte voor de familie. Met Veteranen groet, André Zlobinski

Het is schandalig dat de nederlandse regering zo zijn onderdanen in de steek laat.Als je belasting verschuldigd bent staan ze zo bij je op stoep.Maar een onschuldige laten ze gewoon stikken.Valt geen geld bij hem te halen zeker.

Veel kan ik helaas niet missen. Maar ik wil wel graag bijdragen ook al is het maar weinig zodat deze man eindelijk recht gedaan kan worden.

Geef deze man zijn vrijheid terug. Wat een corrupt land zegt….. pfffff

Jaitsen Singh, ik leef met u mee, en ik wens u kracht om het vol te houden. Echte gerechtigheid is niet meer mogelijk na zoveel toegebracht leed, maar ik hoop van HARTE dat u snel vrij zult komen en nog wat levensgeluk zult kunnen proeven.

Dat het Amerikaanse rechtssyteem niet deugt weet iedereen zachtjesaan wel. Maar dat er onder onze overheidsdienaren rotte appels zitten, die incompetentie aan onverschilligheid paren is meer dan schokkend. Overheidsdienaren heten ze officieel, dus ze hebben een dienende functie, zou je denken. Pffff. Haal Jaitsen Sing naar Nederland en laat de verantwoordelijke ambtenaren maar een tijdje zijn plaats in die gevangenis innemen. Dan kunnen ze voelen hoe harteloos ze zijn! Ze buitelen wel over elkaar als er een BN-er een paar dagen wordt vastgehouden in Bolivia, want daar kun je blijkbaar mee scoren. Schande!!

Vreselijk wat ik zojuist lees!!! …en weer is de burger diegene die in de bres springt voor zijn medeburger!! Ik schaam me diep voor de Nederlandse overheid!!!Doe eens waar voor jullie betaald krijgen!! Mocht het waar zijn wat ik zojuist heb gelezen dan hebben ze een leven van iemand afgenomen en dat is zeer kwalijk! Vind het meer dan walgelijk!! En kom niet achteraf met onnozele excuses want daarvoor is het te laat!! Als meneer vrij komt wat ik vurig hoop is zijn lichaam vrij maar zijn brein niet! Het leed is geleden met dank aan jullie enorme inzet! Lees sarcastisch! iig bedank ik de mensen die zich nu oprecht inzetten voor meneer jaitsen en hoop op een eerlijk proces! Succes

Ik hoop van harte dat met alle donaties Singh uit de Amerikaanse gevangenis kan worden gehaald zodat hij zijn laatste levensjaren als een vrij man in Nederland kan doorbrengen. Ik ben zeer geschokt door het artikel in de Volkskrant hierover en vind het onbegrijpelijk dat de overheid de overplaatsing bruuskeert.

Succes met de actie. Maar de ministers van Justitie en BuZa moeten zich nu maximaal inspannen om dhr. Singh vrij te krijgen. Ik hoop dat deze actie dan overbodig is.

v.d. Steur, Koopman & de Reuver, ik schaam me diep voor jullie leugens en harteloosheid. Kom op “Den Haag” laat een tegengeluid horen, zo hard dat ook mijnheer Singh het kan horen en hij weer hoop ervaart.

het gaat er nu om dat dhr. Jaitsen Singh z.s.m. vrijkomt en voor zover hij daartoe nog in staat is een zo gelukkig mogelijk bestaan in vrijheid te beleven. Ik doe een beroep op dhr. Koenders deze man te helpen. Humaniteit en mensenrecht boven alles.

Diep onder de indruk van dit intens verdrietige en verschrikkelijke verhaal. Ik hoop van harte dat het lukt de heer Jaitsen Singh vrij te krijgen. Ik wens alle betrokkenen de nodige strijdvaardigheid en succes. J&G

En wie, oh wie, weet beter dan wie ook (behalve Singh) om onschuldig vast te zitten:

clip_image006

Inderdaad, Romano van der Dussen, met dank aan Rachel Imamkhan, en dat laat hij op Geef.nl weten:

15-02-17 R. van der Dussen: Rachel, succes!!!

Wat een mooie actie! Ik zag en hoorde het verhaal van dhr. Singh bij Eva Jinek, erg aangrijpend. Ik hoop dat het benodigde bedrag op deze manier bijeenkomt en dat dhr. Singh snel vrij mag komen! Veel succes!!

Jaitsen, ik las vandaag over je in de Volkskrant, te erg voor woorden, ik denk aan je.

Je verdient niet wat je is overkomen Jaitsen Jainandun Singh. Houd moed!

Wij schamen ons diep voor onze regering en wat deze man is aangedaan, wij hopen dat hij zo snel mogelijk vrij komt en wensen hem alle sterkte en warmte.

Triest en tragisch verhaal. Onze overheid heeft hier ernstig verzuimd en daarmee het leven van een van haar burgers verwoest. Ik wens dhr. Singh veel sterkte!

Meeneer Singh! De koffie staat hier klaar met een lekkere punt appeltaart

Mijn hart gaat uit naar meneer Singh. De Nederlandse staat laat zich hier op z’n smalst zien. Triest.

Geen van de betrokken Ambtenaren heeft enige compassie gevoeld met de heer Singh. Als er op deze manier met landgenoten wordt omgegaan maakt mij dat zeer boos. Ik zou willen zeggen dat de medeverantwoordelijken zich zouden moeten schamen,maar ik denk niet dat ze dat kunnen. Zij hebben immers de minimaal voorgeschreven procedures uitgevoerd.

Ik vind dat ambtenaren achteraf verantwoordelijk gesteld moeten worden voor zulke daden.

Ik hoop dat Jaitsen uiteindelijk vrij komt en dat de namen van de luie, laffe en weinig daadkrachtige ambtenaren van Min. VenJ en Min. BZ (CG San Francisco) openlijk bekend worden. Dat je kunt slapen ‘s nachts terwijl je weet dat je het verschil kunt maken voor deze man, maar het gewoon NIET doet. Wat een leven (en baan) heb je dan.

Ik hoop dat dit de heer Singh helpt. Het idee alleen al maakt mij ziek en misselijk! En ik begrijp de smerige achterbakse houding van onze staat in deze niet! WALGELIJK!

U heeft mijn steun om Jaitsen Singh vrij te krijgen. Fijn dat u zich wél om hem bekommert, waar de NL overheid het sterk heeft laten afweten. Succes!

gewoonweg schandelijk ! Publiekelijk die 2 justitie ambtenaren aan de schandpaal !

Al zou de heer Singh schuldig zijn aan datgene dat hem ten laste is gelegd — wat ik na lezing van het artikel in de Volkskrant van 15-07-2017 absoluut niet geloof — dan nog zou de Nederlandse overheid zich diep moeten schamen. Het lijkt hier soms wel een bananenrepubliek. Heel veel succes met uw actie!

Succes lieve meneer Singh.

Ik wens Dhr. Singh heel veel kracht toe en hopelijk nog een aantal vrije jaren om met zijn zoon door te brengen. Wat een verschrikkelijke gang van zaken die u uw leven hebben ontnomen. Er zijn veel mensen die zich diep moeten schamen voor wat u is aangedaan.

Jaap Koopman en Saskia de Reuver: hebben jullie ook al gedoneerd?

Zoveel onrecht is deze man aangedaan. Heel veel succes met deze zaak, hoop dat het recht uiteindelijk toch nog zegenviert en meneer Singh gauw vrij komt.

Wat een ongelooflijk (juridisch) onrecht bestaat er in de wereld. Je staat machteloos en wat duurt het allemaal onnodig lang. Alles kwijt. Gelukkig zijn er nog mensen die blijven strijden. Houd vol meneer Singh. Sterkte

Tragisch en schrijnend verhaal, schokkend hoe Nederland hiermee is omgegaan. Ik ondersteun advocaat Imamkhan en PrisonLAW van harte!

De politiek faalt, alweer. Dit zal een bekende Nederlander niet overkomen…

Ik ondersteun van harte vanwege het schandalige falen van de NL overheid. Los van de schuldvraag. Als alles was gegaan zoals het had gekund was hij nu na 30 jaar vrij man. Schande

Een greep uit de honderden reakties, hetgeen wel aangeeft hoezeer de zaak Singh leeft. Goed is ook om te weten dat Femke Wolting van Submarine druk bezig is met een documentaire over de affaire Singh. Ik moet zeggen dat ik de aankondiging voor Jinek afgelopen maandag best stoer vond:

clip_image007

Peter’s Angels….. Okay, overdrijven is ook een vak!

Maar, beste lezers, we zijn er nog niet (net over de 75%), blijf dus geven en delen:

https://www.geef.nl/actie/maak-het-verschil-voor-jaitsen-singh

Comments are closed.