25 jaar, wel een beetje raar!

Vreugde en trots; ‘t zijn zaken die de afgelopen weken over me heen rolden. Waarom? Nou, dan heb je de voorafgaande columns niet gelezen. Ha!

Zo’n gevoel had ik 25 jaar geleden dus. Ik voelde me echt ‘on top of the world’ toen ik op (nog net) 39 jarige leeftijd de effectenbeurs mocht betreden.

De kranten, de aandacht, het beursmoment en wat van dies meer zij, rolden als een grote roes over mij heen.

clip_image002

Het grote moment dat je naar het scherm kijkt en er een koers van maar liefst 29,60 aan harde guldens oplicht; je hart staat er even stil van, origineel waar.

De wetenschap dat iedere medewerker er aan verdiend heeft; heerlijk!

En, omdat ik dit weekend weer een voetbaltoernooi onderga, Davis dit keer, even dit; wat heb ik er een nut van gehad in m’n latere leven cq loopbaan. Dat is zo’n moment waarop ik op z’n Amerikaans durf te zeggen; ‘I’m blessed’.

Volgende week lezinkje in Sunnyvale bij Plug and Play, 6 juni in Amsterdam, 7 juni in Berlijn, 8 juni in Munchen (EFactor uitnodigingen) en vervolgens 23 juni in Los Angeles (Greater LA Chamber of Commerce).

Hallo, mag ik dan rustig even op 3 juli 65 worden!

Heel eerlijk gezegd lijkt het meer op:

clip_image0033:15clip_image004Add toclip_image004[1]Added to queue

video lang: nl

Herman van VeenOpzij, Opzij, Opzij