A Day In The life; maar saai wordt het nooit!

Na een prachtige toer bij Ex’pression College for Digital Arts (produceerde vorig jaar een Oscar winnaar voor de visual effects van “Hugo”) met een Zuid Afrikaanse/Nederlandse delegatie, besloten wij na de lunch een paar uurtjes van de zon te gaan genieten. Casa Laanen leek ons de beste plek omdat daar de koelkast het beste gevuld is! Genoegelijk aan een glaasje chardonnay gezeten viel mijn oog op een jonge ratelslang die op de warmtedeken van ons zwembad was gevallen. Het is het seizoen, maar deze jonkies zijn het gevaarlijkst omdat ze al hun gif in een keer er uitgooien wanneer ze zich in gevaar wanen.

clip_image001

Oudste zoon Rick, voor een paar dagen werkend op het hoofdkantoor van Polycom in San Jose, reageerde als onderstaand vastgelegd; hij tuitte zijn lippen en nam vervolgens een fikse slok van zijn Corona!

clip_image002

Immers, SuperAsje was al onderweg met haar slangen-vangstok en adequaat werd het ratelaartje door haar gestrikt (gestropt eigenlijk). Ergens door haar in de straat vrijgelaten, daar waar het mensen geen kwaad kon aandoen.

clip_image004

Nu wij toch bij dieren aanbeland zijn; tijdens onze zeeolifantentoer aan de kust bij Santa Cruz kwamen wij tot de slotsom dat de herkomst van de beroemde Laanenneus door ons gevonden was!

clip_image005

Ivar demonstreerde op effektieve wijze hoe het allemaal begon, waarbij gezegd dient te worden dat wij Laanens ons overal wel thuis voelen. Recentelijk nog ‘in the cloud’ waarbij een (gevallen?) engel mij trachtte uit te leggen hoe effectief hun product was. De mensen op de stand beweerden dat het hun CEO was. Nou heb ik veel dingen uitgehaald, maar of ze me hier voor hadden kunnen vinden?

clip_image006

De driverless car blijft ons bezighouden. Donderdag bij een CNN uitgezonden thema presentatie geweest, waarbij ik herenigd werd met een oude kennis uit het jaar 2000 waar we de muziekbusiness ‘5 years ahead’ als thema hadden. Andrew Keen, rechts op de foto, heeft zich ontpopt tot een bekwaam moderator en TechCrunchTV insider.

clip_image008

Ik mocht nog een woordje doen over de Nederlandse Flying car:

En volgende week doen we dat nog een keert dunnetjes over bij Nissan in Sunnyvale met de Nederlandse (ex NASA) deskundige Dr. Maarten Sierhuis, die voor iemand met een Doctor’s titel ook nog eens uitermatig geestig is! Ik ga maar eens naar mijn jukebox om een muziekje uit het verleden draaien dat dan niet meer opgaat!