Eigenlijk wilde ik niet over Oranje schrijven…..

Totdat ik dit las:

wo 14 okt 2015, 08:52

Het gesprek van de dag: woensdag 14 oktober

Blind: “Ik deed weinig verkeerd”

clip_image002

Toen kwam de stoom uit m’n oren. Ik hoef Willem van Hanegem niet te herhalen die daar ook mee geconfronteerd werd en in eerste instantie niet wilde reageren. Hij kon het niet laten en sneerde dat Danny z’n achternaam eer aandeed. Na Kazachstan beweerde hij dat hij tevreden was over de verdediging terwijl iedereen kon zien dat ook daar behoorlijk geschutterd werd. Dat liep goed af wegens de onhandigheid van de Kazachstan spelers, maar wat er dinsdag gepresteerd werd grensde echt aan het ongelofelijke . Virgil van Dijk bij het tweede doelpunt; als een volleerde ballerina stotterde hij, “wilt u hem er links of rechts inschieten?”. Enfin, we hebben het allemaal kunnen zien. Wat een slappe hap! En Blind heeft de uitstraling van een ui, daar komt geen enkele bezieling uit, hetgeen zijn weerspiegeling vond door wat er op de mat gepresteerd werd. Maar, het kan nog erger:

do 15 okt 2015, 07:42

Sneijder: ‘Blind ideale man’

Van onze Telesportredactie

clip_image003

Wesley Sneijder breekt opnieuw een lans voor Danny Blind. „Wat betreft de bondscoach zie ik geen reden tot paniek. Ik denk dat Blind de ideale man is voor deze ploeg."

Inderdaad Wesley, de spijker op z’n kop, de ideale man voor deze belabberde, verliezende ploeg! Zie ik daar tussen alle tatoeages “I love Danny” staan? Welk motief zou Sneijder hebben om dit te zeggen?

do 15 okt 2015, 07:30

Middenvelder wil door bij Oranje: ‘Veel te grote liefhebber om te stoppen’

Sneijder richt zich al op WK

Aha! Wat werd er overigens weinig gewag gemaakt van de enorme kans die hij miste toen het nog 0-0 stond! Maar, laten we wel zijn, er stonden belangrijkere ontwikkelingen op de agenda:

Vr 16 okt 2015

clip_image004

Nederland raakt niet uitgepraat over de baby van Wesley en Yolanthe. Xess Xava werd gisteren geboren.

Dat is inderdaad het geval; ik kon gisteren geen gesprek met zakenlieden in Nederland aangaan of ze begonnen met “je hebt het toch wel gehoord van Wes en Yo, ze hebben een dubbel X baby”. Om met de Tegenpartij te spreken: “mag ik even overgeven!”. Danny Blind wordt peetvader, zeker weten. Ondertussen in de tuin van de Laanens in Alamo: palmbomen creeeren zaadbollen die op hun beurt weer wespen aantrekken, hetgeen Ivar er toe bracht om ze af te zagen:

clip_image006

Ja, ja, bij een graadje of 32 dik ingepakt een palmboom ingaan valt nog niet mee! Zo af en toe doet heertje student wat terug voor de papa en mama! In ieder geval verheug ik me op een heerlijk weekend play off honkbal, met veel van onze favoriete ex A’s spelers die uitblinken bij alle ploegen die meespelen. Merkwaardig toch dat de A’s het afgelopen seizoen zo marginaal presteerden. De boys vinden me wel eens pessimistisch wanneer ik de kansen van iets laag inschat. Maar, ik ben een geboren optimist, zeker wanneer het om zaken gaat die ik zelf in de hand heb! Dat is een liedje waard!

1981 PETER BLANKER ‘t is moeilijk bescheiden te blijven

clip_image008

Comments are closed.