Een pad dat nog geen Laanen heeft betreden!

Gek he, soms krijg ik van die vreemde gedachtenkronkels wanneer ik een kop schrijf voor m’n Luim. Het deed me plotseling denken aan wat mannen er zoal uitgooien wanneer ze een darmonderzoek middels colonoscopie ondergaan: “oh dokter, u gaat nu een opening in die geen man voor u betreden heeft”. 

GESCHRAPT VERHAAL!

Over nu tot de orde van de dag: Sparta. Gaan ze het in de eredivisie redden zonder nacompetitie? Dat scenario gaat op bij winst van Sparta tegen Go Ahead en een gelijk spel van Roda JC bij Vitesse. Ik ga met de Sparta bijbel in mijn hand voor de buis zitten:

clip_image013

Singh: Oh nee, die vergeten we geen week! 33 jaar vast nu in Californie, in gevangenissen waar Johnny Cash over zong: ‘San Quentin’ en ‘Folsom Prison’. Beetje stilte voor de storm, maar voor de acties die we nu gaan voeren (gratie, parool) is geld nodig, en dat gaan we ophalen na een grootse PR storm waar aan gewerkt wordt. Zoals eerder gemeld, heeft de Directeur van de Directie Consulaire Zaken, Willem van Ee, ondersteuning toegezegd op het niveau van Ambassadeur en Minister van Buitenlandse Zaken. Hij kwam over als een man van zijn woord, en daar ga ik vanuit! In ieder geval een zoon (Ivar) aanwezig voor moederdag. Een in Italie en een in Californie. Lijken we op Pipo de Clown en Mamaloe, of niet?! Fijne moederdag!