Deze moest even!

image

Sorry oudste zoon Rick, maar ik moest er vreselijk om lachen, ook denkend aan officieuze schoondochter Liesbeth.

Niet dat je zo bent (toch?), maar de grap zou omgekeerd van jou kunnen zijn, dat maakt het zo leuk.

2 Responses to “Deze moest even!”

  1. Rick Says:

    Jammer, omgekeerd zou die inderdaad veel beter zijn geweest!

  2. Peter Laanen Says:

    Niet getreurd, nu ik aan de computer gekluisterd ben kijk ik er weer anders tegen aan!

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /homepages/18/d374273708/htdocs/peterlaanen.com/blog/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /homepages/18/d374273708/htdocs/peterlaanen.com/blog/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /homepages/18/d374273708/htdocs/peterlaanen.com/blog/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /homepages/18/d374273708/htdocs/peterlaanen.com/blog/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78