Mensen, dat geld moet rollen!

Dus, Apple zit momenteel op een potje van zo’n $100 miljard dollar en het journaille vraagt zich in de breedte af of het niet eens tijd wordt dat ze aandelen in gaan kopen. Dat zou een hele boel aandeelhouders gelukkig maken, die dat vervolgens weer deels gaan besteden en zodoende een impuls aan de economie geven. Facebook gaat binnenkort de markt op en haalt naar alle waarschijnlijk zo’n $10 miljard dollar op, waardoor facebook (goh, wat een leuk bedrag) op zo’n $100 miljard gewaardeerd wordt. Weer een paar miljardairs er bij die waarschijnlijk ook niks uitgeven, omdat ze al kamerbreed in de weelde baden. Apple’s CEO (post Steve Jobs) Tim Cook gaat tot 2021 een slordige $367 miljoen verdienen en neemt nog steeds een tuppertje naar Cupertino (Apple’s HQ) met een turkey sandwich en wat cole slaw. Ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan, maar het plaatje is duidelijk; zolang 1% op hun pot met geld blijft zitten, kan 99% alleen maar protesteren en hopen dat meer miljardairs een rechtvaardig deel van hun inkomsten retourneert aan de maatschappij waarin ze leven. Immers, in het algemeen betalen ze percentueel al veel minder belasting!

clip_image001

Nadat de SF 49’ers (de lokale San Francisco football trots) in de finale van het NFC divisie kampioenschap uitgeschakeld werd, werden niet alleen wat supporters afgetuigd van winnaar New York Giants, maar bedreigden ze ook hun eigen receiver Kyle Williams met de dood wegens de cruciale fouten die hij in die wedstrijd maakte.

Kyle Williams receiving death threats after NFC Championship

Posted on January 23, 2012 at 10:44 am by Katie Dowd in Fans

clip_image002

There’s football, and then there’s life.

Unfortunately for 49ers punt returner Kyle Williams, some people can’t seem to distinguish between the two.

After fumbling two punt returns in Sunday night’s NFC Championship game, Williams has received an alarming number of death threats and hate messages via Twitter. Some of the most vitriolic include:

@KyleWilliams_10. I hope you, youre wife, kids and family die, you deserve it

@KyleWilliams_10 you should jump off the golden gate bridge for that one

@KyleWilliams_10 HOPE U RUN n2 A BULLET DA WAY U RAN INTO DAT BALL…

Jim Harbaugh, please give @KyleWilliams_10 the game ball. And make sure it explodes when he gets in his car.

Ongelofelijk toch! Dat je op het moment supreme kwaad bent omdat de wedstrijd zo verloren gaat, a la, maar dit is absurd. Geeft me toch te denken dat het een fenomeen is dat zich voor doet bij sporten waar maar een beperkt aantal wedstrijden is; zoals ons eigen voetbal waarbij de hooligans eens, maximaal twee maal per week aantreden. Bij honkbal, minstens 162 wedstrijden, zie je dat amper. En, zo te zien aan alle dure pakken, juwelen en aangeklede Barbie poppen aan hun zijde, laten de miljonairs daar de dollar wel rollen (miljardairs; attentie graag). Grappig persoonlijk detail in deze; zoon Ivar, hartstochtelijk Oakland A’s fan, kon menigmaal zijn tranen niet bedwingen wanneer de A’s verloren, Uiteindelijk heb ik hem eens apart genomen en gezegd dat indien een honkbal team het heel goed doet ze 100 wedstrijden winnen…..maar uiteindelijk verliezen ze er toch nog 62! 62 westrijden huilen maakt een tranendal; stoppen dus.

clip_image003

Met een beetje geluk komen we de crisis te boven

Laura van Baars ?31/12/11, 22:12

Tachtig procent van de Nederlanders is gelukkig en tevreden, een van de hoogste percentages ter wereld.

Veelal verbaas ik me over dat soort uitlatingen, of ik kom de verkeerde mensen tegen. Danwel is ons gemopper bedoeld om het uit ons systeem te krijgen, zodat we weer gelukkig zijn. Waar ik me meer over verbaas is het aantal Nederlanders dat zich in Californie gevestigd heeft en ons weet te vertellen wat er verkeerd is aan Nederland. En waarom zij het verlaten hebben. Zodra ze zich hier een maand of wat gevestigd hebben, weten ze ons te vertellen hoe ouderwets het Amerikaanse check systeem is (derde wereld) en hoe slecht het wegdek van de highways. Hey, het zit klaarblijkelijk in ons bloed, dat betweterige. De Amerikanen zijn gewaarschuwd!

clip_image0043:37clip_image005Add to clip_image005[1]

alexander curly- Hollanders

Comments are closed.