Met het oog op de komende (heerlijke) week

Allereerst, terwijl mijn vingers de toetsen strelen en de stroopwafel op mijn kop koffie aan het smelten is van vreugde, ik ga een weekje vakantie tegemoet. Joepie! En wat een week; relaxen in je eigen ressort, zon, zwembad en een gevulde koelkast, wat wil een mens nog meer?!

Daar ga ik dadelijk lekker in de schaduw m’n krantje lezen en wordt vanmiddag een droog glaasje chardonnay geconsumeerd. In de hoek staat de BBQ al gereed voor Independence Day.

clip_image002

De zon kruipt al traag onze heuvel in, zodat ik daar later op de dag aan mijn ‘tan’ kan werken, hetgeen natuurlijk een ‘must’ is voor mijn Route 66 party op dinsdag!

clip_image004

Ah…..het leven van een heer op stand! Dan neemt Astrid mij op mijn verjaardag mee naar de pedicure alwaar vlijtige Vietnamese vingertjes m’n nagels tot in de perfectie behandelen, alsmede mijn kuiten een heerlijke massage geven. ‘s Avonds een intiem feestje met als thema ‘Route 66’. De volgende dag heeft iedereen vrij in Amerika, immers, 4th of

 July, oftewel Independence Day. Op die dag in 1776 werden de Verenigde Staten (toen nog maar 13 staten) onafhankelijk van het Koninkrijk van Groot Brittannie. Officieel wordt daar zo tegen aangekeken:

clip_image005

Officieus (let nog even op onze BBQ) geeft het onderstaande plaatje het ook perfect weer:

clip_image006

Maar, aan mijn lippen hangende lezertjes, terwijl Astrid die dag studeert om haar test de donderdag daaropvolgend boven de 80% te volbrengen, gaan de heertjes Laanen (Amerikaanse tak) naar de A’s die ‘s middags de Red Sox uit Boston bekampen.

De eerste 10.000 bezoekers krijgen deze Independence Day pet (die past ons allemaal). 5 juli brengt ons naar het Open Navy camp waar ‘ons’ Kaj 18 juli a.s. in (reserves) dienst gaat treden en ons voor een 5-tal maanden bootcamp verlaat. Tegen die tijd zal ik wel rapporteren hoeveel tranen er geplengd zijn. Alle zakdoeken aantreden! Vrijdag de 6e op kledingjacht met supervisor Astrid, ook met het oog op 17 november a.s. (mijn zaligverklaring). Last but not least hebben wij deze week afscheid genomen van onze innemende, stralende en professionele ambassadeur; Renee Jones-Bos.

clip_image009

Zelden heb ik zo’n topper van Buitenlandse Zaken meegemaakt, to the point, met aandacht voor iedereen! En ja, vraagt men mij dan, welke plaatjes zie jij nou het liefst voor Independence Day?

BevMo!

 

It's a Savings Explosion! | Shop 4th of July Sale
on Sale

Shop 4th of July Sale

THE WORLD'S BEST WINE SALE ENDS SOON! | Shop all 5¢ Sale Wines

Toch?!

Comments are closed.