Je kan tegenwoordig ook niets meer zeggen!

Kop van de krant van hedenmorgen:

Obama Apologizes To California AG Over ‘Best Looking’ Remark

by Eyder Peralta

April 05, 2013 3:40 PM

clip_image001

California Attorney General Kamala Harris.

Justin Sullivan/Getty Images

California Attorney General Kamala Harris.

Justin Sullivan/Getty Images

White House Press Secretary Jay Carney said today that President Obama called California Attorney General Kamala Harris to apologize.

Obama made waves Thursday during a fundraiser in which he referred to Harris’ looks.

"You have to be careful to, first of all, say she is brilliant and she is dedicated and she is tough, and she is exactly what you’d want in anybody who is administering the law, and making sure that everybody is getting a fair shake," Obama said according to The Washington Post. "She also happens to be, by far, the best looking attorney general in the country."

Carney said Obama called Harris last night right after the trip.

"He called her to apologize for the distraction created by his comments," Carney said.

Oh, oh, wat zijn al die hypocriete politici geschokt door deze opmerking tijdens een prive ‘fund raiser’. Over wapenbeheersing, oorlog en vrede of verbetering van het scholensysteem kunnen ze geen akkoord bereiken, maar hier vinden de fatsoenrakkers elkaar. Jakkes! Dat brengt me trouwens naar een intiem diner dat ik gisteren als heerlijk heb ervaren in een van onze favoriete restaurantjes in Walnut Creek, ‘The Door’. Astrid tracteerde mij (jawel!) voor alle uren die zij al studerend doorbracht op weg naar haar Paramedic carriere, die ten laste van “Peter” tijd waren gegaan. En dat heb ik me laten welgevallen! En, read my lips, daar neem ik geen woord van terug; ik vind haar de best uitziende paramedic die ik ken!

clip_image003

Zo, die zit, evenals het opbeurende briefje dat Ivar achterliet donderdagmorgen ter ondersteuning van haar moeilijkste examen:

clip_image004

Tja, dan wil je wel een tandje bijzetten voor Mr. Oakland Athletics!

image

Goede dag gisteren overigens voor alle Bay Area sport teams: in baseball overwinningen voor de A’s en de Giants terwijl in basketball en ijshockey resp. de Golden State Warriors en de San Jose Sharks op de play offs afstevenen. Even overstappen naar mijn arbeidsovereenkomst, de verlenging althans, waar onze Plv. Consul Generaal Ard van der Vorst de nodige stappen voor heeft moeten zetten. Inmiddels is de verlenging tot mid 2014 vanuit Den Haag verzonden en je weet dat je bij het Haagsche opperbevel in goede standing bent als een der superieuren je dit in onvervalst Haagsch schriftelijk als volgt mededeelt:

Hé Petâh,

Das toch hagstikke fèhn, soon nieuw arbèhtskontrak? Is dat nah een mooje overeenkoms of nie? Hoe vinjenet?!!

Hep ik selluf nog gemaak! Ja, met me èhge handjes, aan de kompjoetah….. maah jèh hep er wel an bèhgedrage, natuurluk.

Nah, beste âhwe gabbah, ik hoop je gâh weer te zien, ergus. Bèh jâh, of bèh mèhn.

De hagtelukke groete!!!

Sommige mensen vinden het maar vreemd dat deze ruim zestiger nog zo aan de bak gaat, maar ik hou me bij de volgende stelling; “Ik ben een jong mens in een wat ouder lichaam, WTF is er gebeurd?”

Afsluitend met een klein mysterie; mini documentaire 2 is ruim 100 maal minder bekeken dan deel 1; waren de mensen na het bezien van deel 1 a) ongelofelijk verveeld b) konden ze al die luchtfietserij niet meer aan of c) hadden ze enige tijd nodig om al die indrukken te verwerken.

Voor de zekerheid en gemak, hoef je niet meer speciaal naar YouTube, gooi ik ze er nog eventjes in:

Geplaatst door mijn liefste oudste in de V.S.: Bo-Peter.

De alleroudste, Rick, komt vandaag ons weer een paar dagen verblijde tussen zijn werk door.

Comments are closed.