De O.S. Winter Spelen zijn nog begonnen ook!

We hebben al drie medailles in de tas, en nu realiseer je ook hoezeer de Russen briljant architectonisch de toiletruimtes ontworpen hebben!

clip_image001

Daar konden Kramer, Blokhuijsen en Bergsma letterlijk op hun gemak de rondetijden bespreken! Tenzij ons ontgaan is dat ‘synchronized pooping’ een nieuwe Olympische sport is! Wat waren van Kooten en de Bie hun tijd ver vooruit:

clip_image0035:18 clip_image004

Kooten en Bie Pentla Poepen

Geweldig, alhoewel sommige mensen vinden dat er een luchtje aan zit. Op het consulaat, om maar eens een andere koe bij de horens te vatten, ging een zucht van, ja van wat op, toen bekend werd dat Minister Ploumen ons helaas niet met een bezoek in maart kon vereren. Gezamenlijk vielen wij in een zwart gat, maar gelukkig krijgen we toch nog bezoek van een Cleantech delegatie die in de slipstream van de minister mee zou komen. Never a dull moment, zeker nu officieel de eerste maand van mijn laatste zes verstreken is. Maar….tromgeroffel….in het kader van Het Nieuwe Werken wordt het consulaat ingedikt en komen er plekken vrij voor die MKB bedrijven die hun geluk in Amerika gaan beproeven.

clip_image005

Daar zie ik zeer naar uit omdat mij dit weer alle gelegenheid geeft om, zij het in een andere ruimte, weer met het consulaat samen te werken. En ja, daar moeten natuurlijk nog wat bureaucratische hobbels genomen worden omdat niet alle ambtenaren er van houden om wakker geschud te worden, maar mijns inziens is het een inkoppertje. Helaas bereikte me ook de trieste mededeling dat er (weer) een Ex’pression College student overleden is. Pablo Gorge, getalenteerd visual media student, heeft helaas zijn 40e verjaardag niet gehaald. Hoe triest ook, bracht zijn verscheiden een keten van reacties op met oud studenten en staf, die een ongelofelijke saamhorigheid teweeg bracht. Zelf had ik twee jaar geleden voor het laatst contact met Pablo, een heel prettig contact, en ik bedank hem posthuum voor het feit dat hij weer een berg mensen bijeen gebracht heeft. Het regent; yeah! Wij zijn daar heel blij om, het droogte gevaar lag om de hoek en rantsoeneer maatregelen werden al genomen. Maar nu:

clip_image006

Fijne afsluiter. Toch?! En je voelt je gelijk weer zooooo Hollands! 

  1. clip_image0082:33 clip_image004[1]

Rob de Nijs – Ritme van de regen HD QUALITY .