Mini Luim over “de situatie”

Vergeving voor het gegeven dat ik minimaal aandacht aan jullie besteed heb de afgelopen weken. En ook mijn NL reis de afgelopen week die mij voerde naar Assen (grootse plannen) en Heerenveen (zeer geslaagd Rabobank startup evenement) , gaf mij amper tijd om vrienden en relaties af te gaan. Uiteraard wel mijn jongste neefje Sky, die vol trots poseerde met de door Tante Astrid voor hem aangeschafte kerstmuts. Uiteraard was hij blij om oren te hebben!

clip_image001

Ja, daar leg je als Oom Peter eer mee in! Helaas wilden mijn kleinzonen niet poseren! Waarom nu toch?! Het was, kortom, een wervelwind weekje, maar wel een met veel perspectief. Nu dus, de laatste maand die wij in onze compound in Concord doorbrengen, voor mij zaak om in te halen, qua verhuizing, wat ik de afgelopen week nagelaten heb. En onderstaande recente opname (van een half uur geleden) laat zien dat ik er zin an heb, zoals ze in Friesland zeggen.

clip_image002

Een lichaam dat smeekt om koffie! Allemaal heel fijn weekend, en volgende week weer een volwassen Luim.

Comments are closed.