Viva Las Vegas; een Kajgoede tijd!

Zo, het is goed opdrogen met een sterk bakkie koffie en een stroopwafel na een tripje Las Vegas met zoon Kaj. Het was eigenlijk een uitgesteld tripje om te vieren dat hij op eigen benen staat, en ook enigszins ter compensatie van het achterblijven in de V.S. wanneer wij volgend jaar terugkeren naar ons ‘eigen’ vaderland waar, als ik de Telegraaf mag geloven, iedereen met elkaar voor de lol op de vuist gaat. Maar dit terzijde. Het was mooi om Kaj enerzijds te mogen bewonderen afgelopen week als NAVY Petty Officer bij het afscheid van een meerdere;

clip_image002

en anderzijds op het toneel mee te maken als lijdend voorwerp bij een dolk illusie van Magier van het jaar 2014, Jan Rouven:

clip_image003

Helaas mochten er in de zaal geen foto’s gemaakt worden maar ik heb na afloop de jonge vrouwen van Kaj’s lijf moeten houden! Op zo’n moment heb je het zwaar als vader! Leuk zijn de reakties op facebook, met name van mensen die op dat moment ook in Las Vegas zijn en proberen tot een afspraak te komen. Helaas, beperkte “Kaj” kwaliteit tijd maakt dat niet mogelijk, evenals de shows die we “moesten” bezoeken en de dobbelstenen die op de craps tafel gegooid moesten worden, waar Kaj en passant nog even ruim $200 aan winst meenam. Het was allemaal geweldig en een soort van uitgeput zaten we voor het hotel op onze “ride” naar het vliegveld te wachten waar ik meende dat het tijd werd voor een selfie:

clip_image004

Deze was een van de twee, die andere leverde zoveel reakties op dat het samenvatten daarvan, al was het alleen maar voor mezelf, de moeite waard is. Het begon met vrouwlief: “Jezus man…ik herkende je niet eens!” Oh, wat hou ik van haar! Schoonzusje Danielle: “Gangsters !!!!” Vriendje Peter Den Hartog: “At least Kaj knows when to wear sunglasses..” Vriendin Caroline Poelman-Bosch: “Al het alcohol is op in Vegas zo te zien!” Ouwe strijdmakker en goede vriend Ton Bunnik die valt onder de categorie “we’ve seen fire and we’ve seen rain”, analyseerde als volgt: “De rekening van de minibar was vermoedelijk hoger dan de rekening van de kamer”. Ton leeft nog in ons “rijke” automatiseringsverleden waarbij mini barretjes tot op het laatste mini flesje geleegd werden. Broer Rob zag het goed: “Perfecte pokerface…”. Jammer genoeg miste we net het optreden van “neef” Ferry Corsten waar zijn vader Martin, m’n oudste vriend in dienstjaren, me op facebook over informeerde: “Ferry draait vanavond in Las Vegas. In de SLS Nightclub”. Nu ik dit zelf allemaal zo teruglees denk ik, eh hoe zal ik het zeggen, nou ja, dat ik toch nog leuk mee doe! Weet je, als je jezelf niet van tijd tot tijd kietelt…….. Over kietelen gesproken, onze kinderen lezen dit ook, jullie ouders zijn deze maand, om precies te zijn de 28e, 28 jaar gehuwd. Zo, dat is nog eens een laatste zin die hout snijdt!