De ‘good news’ Luim met wat scherpe randjes

Laten we maar scherp aftrappen (het seizoen is begonnen!) met een mededeling van WUA Founder Klaas Kroezen in zijn blog van 8 augustus; ‘Mijn Top 30 lessen uit Silicon Valley’:

clip_image002

WUA goes USA

Mijn doel is om vanuit mijn rol als mede-oprichter/CEO van WUA de Amerikaanse markt verder te doorgronden en de mensen echt te leren kennen in de verschillende staten en delen van dit grote grote ‘land’. Bij WUA gaan we de komende tijd grote stappen zetten in de VS: net als in Europa willen we grotere bedrijven helpen veel meer online te verkopen met onze Web Performance Scan. Recent hebben we Bo-Peter Laanen aangenomen als Business Developer USA bij WUA, hij begint maandag. Een schitterende stap, waarover later meer.

Ik hoef hier verder niets aan toe te voegen, mijn vaderhart klopt vol trots op volle toeren, en samen met Astrid heb ik een kleine polonaise gelopen. Een echte businessbaan! Dit gezegd hebbend, Klaproos is nog niet van Bo-Peter verlost, uiteindelijk is de schade aanzienlijk. Hopelijk heeft hij inmiddels de kursus Engels Voor Beginners I afgerond. Wordt vervolgd. Mijn dagelijkse oproep om Singh financieel verder te ondersteunen bracht elke dag weer wat in het laadje, en vol trots kunnen we nu melden de €53.000 grens te hebben doorbroken; op naar de €60.000!

https://www.geef.nl/actie/maak-het-verschil-voor-jaitsen-singh

Er was hier en daar milde kritiek op sommige van mijn echt wel tot de verbeelding sprekende afbeeldingen, zoals:

clip_image003

en

clip_image004

Maar, beste mensen, de tijd gaat echt dringen, Singh wordt 31 december 73 (Gelukkig Nieuwjaar!) en heeft recht op een aantal gelukkige jaren. Vandaar dat er provocerend opgetreden dient te worden om de ernst van de situatie aan te geven. Desondanks heb ik als eerste mijn hand uitgestoken naar BuZa om het niet verder te laten escaleren over de rug van Singh, en die is aanvaard. Vrijdag 18 augustus ga ik in discussie met het toptrio van consulaire zaken in dit gebouw:

clip_image006

Aangezien dit niet mijn eerste trip naar “Den Haag” is, hoop ik van ganser harte dat het deze keer zal leiden tot iets waar Singh de vruchten van gaat plukken. Nog even een nabrander; ik vond het vrouwenvoetbal leuk om naar te kijken en verfrissend. Geen toneel zoals bij die mannelijke mannen die kermend na een trapje de grasmat vervuilen. Daarom krijgen vrouwen ook kinderen, mannen zouden bij de eerste wee al onderuit gaan! Zo, die zit! Neemt niet weg dat broer Rob, kleinzoon Felix en ik vanavond om 18.30 voor de buis zitten om VVV-Sparta te aanschouwen. Selfie? Maar goed, oudste zoon Rick gaf me onlangs voor mijn jukebox de single “Zullen we laten horen SP-AR-TA”, hetgeen een mooie geste is van een hartstochtelijke Feyenoord fan. Laat nou aan de achterkant Jules Deelder staan met de conference toen hij als jochie begin vijftiger jaren Venlo aandeed met zijn ouders:

God-In-Venlo-(VVV-Sparta)

Even op klikken en luisteren, meesterlijk! Afgelopen week ook nog even met Astrid oude vrienden Eric en Saskia opgezocht in Zeeland. De zo meesterlijk bezongen provincie door Saskia en Serge in “Zomer in Zeeland”, was dit keer helaas toneel van een daglang durende regenbui. Maar die mosselen uit Yerseke waren lekker joh! Sinds dat we terug zijn hebben we zoveel oude vrienden mogen begroeten, bezoeken, ontvangen, die we nimmer (of zij ons) uit het oog hebben verloren. Mede ook dankzij de sociale media. Voordat we 27 september naar de V.S. vertrekken voor ons 30 jarig jubileum (28 augustus, ahum):

clip_image007

Genomen in Las Vegas ter viering van ons 12,5 jarig jubileum (huwelijk even herhaald, romantisch toch). Dus, voordat we naar de V.S. vertrekken hebben we nog te maken met de volgende partijen: feesten met een 70 jarige (54 jaar bevriend), een 65-jarige (65 jaar bevriend/m’n broer) en een bruiloft. Kan die even?! Uiteraard wordt Singh ook bezocht in oktober, kunnen we hem een paar uur helemaal bijpraten. Geniet van je vrijheid!

Comments are closed.