Een volgepakt weekje!

En de Giants zijn wereldkampioen! De Detroit Tigers werden in eigen huis gedwongen tot overgave en derhalve in 4 wedstrijden (de z.g. sweep) een lesje geleerd.

clip_image001

Ryan Theriot celebrates scoring the go ahead run on Marco Scutaro’s single. (Presswire)

S.F. veranderde in de nacht van zondag op maandag in een gekkenhuis en de ticker parade, waarbij spelers en coaches j.l. woensdag in San Francisco gehuldigd werden, bracht maar liefs een miljoen mensen op de been.

clip_image002

Recorddag voor het openbaar vervoer en ramp voor hen die daar geen gebruik van konden maken, zoals ik. Maar, het lot was mij goed gezind, want net die dag waren er twee evenementen in Silicon Valley gepland met een aantal ondernemingen van de Deloitte Fast 50 delegatie. Allereerst een heerlijke presentatie bij Microsoft nemesis Mozilla (Firefox), waar in Halloween uitgedoste dames ons vrolijk verwelkomden.

clip_image003

Toen door naar DLA Piper waar partner Curtis Mo de presenterende jongelui een Spiegel voorhield inzake hun presentaties.

clip_image005

Duidelijk werd hen voorgehouden dat het meer de American Way moest zijn, zeker voor hen die op zoek zijn naar Venture Capital geld. Maar…..opbouwend! Halloween bracht net als altijd honderden kinderen langs de deur, maar gelukkig was schoonmoeder Riet net vanuit het Hollandse aangekomen. Op listige wijze had ik haar middels een wijntje doen beloven dat zij aan de deur zou staan met de snoepjes. Hier het moment van belofte:

clip_image007

Goed he?! En zo kon het gebeuren dat onze “Benjamin” Ivar plotsklaps 16 werd, hetgeen wij eerst thuis en vervolgens bij Rocco’s uitbundig gevierd hebben met een aantal van z’n vriendjes en vriendinnetjes.

clip_image008

Ja, Ivar was echt jarig en volgende week gaat hij z’n rijbewijs halen. Sweet 16 heeft zo z’n voordelen in Amerika. De week gisterenavond afgesloten bij de Cal Bears, het football team van UC Berkeley. Universiteitstad Berkeley is so-wie-so leuk om te bezoeken, maar nog heerlijker met een ball game en oude buren uit Hilversum. Alsof we ze vorige week nog gesproken hadden (i.p.v. vele jaren) togen we via een met studenten volgepakt Café Durant naar het stadion. En hoewel de wedstrijd niet al te veel reden tot vreugde gaf tegen Washington State, maakten de randevenementen, zoals de band, het meer dan goed.

clip_image010

Zoals ik altijd zeg; “ Life is a song worth singing; sing it!”

Astrid en schoonmoeder Riet paradeerden later op de avond nog met hun 17 november gala outfit, maar daar mocht ik geen foto’s van maken. Sorry! Nog 2 weken; spannend!

Comments are closed.