And the winner is…………

Dat gevoel bekroop me dus meer en meer nadat we de deftige, doch stijlvolle California Club betraden. “L.A. is my Lady”, zong Frank Sinatra ooit, maar fast forward naar hedenmorgen, en de foto bestuderend die Thijs Boekhoff (google hem) mij zond, klopte het allemaal; het ‘Oscar’ gevoel en de Lady (aan mijn zijde!).

clip_image002

Het werd een onvergetelijke avond; onderstaand weergegeven middels een aantal foto’s die gemaakt zijn door vriend en collega Marco van Vemden. Toegegeven, het voelt aan als een uitgave met een hoog “Prive” gehalte, met dien verstande dat deze waarheidsgetrouw is!

clip_image004

Zonen Rick en Eric kwamen uit het moederland overgevlogen om dit spektakel bij te wonen. Biezonderheid: beide heren zijn geboren op 11 maart, 16 jaar apart!

clip_image005

Weliswaar geen ‘red carpet’, maar vrouwlief en schoonmoeder mochten er zijn!

clip_image007

Bo-Peter, Kaj, father of the 5 sons, Ivar, Eric en Rick; 6 men on a mission!

clip_image009

Plv. Consul Generaal Ard van der Vorst (l) in een ‘pittige’ discussie verwikkeld met Wells Fargo bankier Theo Burger.

clip_image011

Tevens werden wij verblijd met de komst van Alan Parsons, 2e van rechts met zijn charmante vrouw Lisa. Geheel links Gary Platt, producer van mijn 18 minuten durende documentaire.

clip_image013

Van l.nr. mijn voorgangster Ella van Gool, Charlie Watt (niet te verwarren met…) en Bay Area vrienden Antwan en Jill van der Stap – Honig. Uiteindelijk waren er zo veel knappe dames dat ik er niet echt een uit durf te kiezen (klapjes).

clip_image015

Links en rechts 2 heren die voor mij in de Hall of Fame opgenomen waren, beroemd architect Jan van Tilburg, Avery Dennison Corp. Exec. Bob van Schoonenberg (dankzij hem zijn we in de California Club), en fantastisch aardige vrouw Sandy.

De avond begint met de volksliederen:

clip_image017

Geweldige MC Jeff Keasberry, auteur “Indische Keukengeheimen”, opent en verzoekt eenieder te gaan staan tijdens het spelen van de volksliederen.

clip_image019

Zie onze matroos Kaj er kaarsrecht bij staan!

clip_image021

Sfeervolle impressie aan het begin van dit gala.

clip_image023

Consul Generaal Bart van Bolhuis (l) was uren vertraagd (SFO!), maar kon zich na zich haastig omgekleed te hebben, vervoegen bij egaa Thessy en voormalige honorees Jan van Tilburg en Bob van Schoonenberg.

clip_image025

Vader Abraham had er 7, maar ik ben zeer in mijn sas met deze 5; ze brachten met veel verve “Father and friend” van Alain Clark. Tranentrekker!

clip_image027

Consul Generaal Bart van Bolhuis introduceert de documentaire over mijn leven en staat op het punt om te zeggen dat hij mij ‘triple A’ status toedicht.

clip_image029

Ongelukkigerwijs blijft de DVD 3 maal op dit punt steken, alvorens producer Gary Platt toesnelde om het euvel te herstellen. Er kon in ieder geval een lachje af!

clip_image031

Zeer vereerd was ik dat de burgemeester van Los Angeles, Antonio R. Villaraigosa, mij in een speciale oorkonde bedankte voor mijn verdiensten in de Verenigde Staten.

clip_image033

President NAF SoCal, Guido Keijzer, overhandigt mij het prachtige bijbehorende, in brons gegoten, beeldje.

clip_image034

Gedurende mijn ‘acceptance speech’ kon ik mensen bedanken die niet aanwezig konden zijn, danwel het tijdelijke met het eeuwige verwisseld hadden, door hun vertegenwoordigers (als het ware) in de zaal te bedanken. Hier met speciale vriend Fred van Buiten; voor hem James Taylor’s “You’ve got a friend”.

clip_image036

En hier met de honoree van 4 jaar geleden, Henny Neys, de Mother Theresa van de East Bay, maar voornamelijk ook mijn Sinterklaas baas (2 december). “Hoort wie klopt daar kinderen”. Partner Gijs denkt; “wat moet-ie met mijn vrouw?!”

clip_image038

Goed om collega’s te hebben! Mijn NBSO partner in crime Gerard Brikkenaar van Dijk (Houston, Texas) heeft een vrouw die echt kan zingen www.paulien.info en dat liet ze ons ook horen. Veel dank daar voor!

clip_image040

En mijn ‘special thanks’ gaan uit naar NAF SoCal’s perfecte organisatie, weliswaar in beeld met name vertegenwoordigd door President Guido Keijzers en MC Jeff Keasberry, maar we weten wie de anderen achter de schermen zijn. Super bedankt! Ook natuurlijk naar alle lieve vrienden en vriendinnen die van heinde en verre gekomen zijn, met name Peter Weber, onder moeilijke omstandigheden.

clip_image042

We love you!

Comments are closed.