Singh: leest als ‘n thriller, helaas, de waarheid!

Laten we het even niet hebben over onze hoeders van de wet (nog niets gehoord, overigens), maar de corrupte lieden die Singh’s leven hebben kapot gemaakt. Maak allereerst kennis met de edelachtbare rechter James Michael Welch die Singh in 2000 levenslang gaf, en merkwaardige zaken deed met een conservator die huizen en bezittingen beheerde die wegens dementia of sterfgevallen onder haar toezicht geplaatst waren.

Judge James Michael Welch

clip_image002

Janet Phelan schreef onderstaand artikel onder het kopje ‘Hoe koop je een rechter om’. Zij beschrijft hoe ene Melodie Scott, als President van C.A.R.E, huizen en bezittingen van ouderen onder haar beheer heeft. Zij wordt beschuldigd van het schenken van eigendommen aan haar familieleden, het overbelasten van de rekening van haar clienten, gelden die verdwenen zijn van de rekeningen van haar clienten, het verkopen van eigendommen tegen kelderprijzen, waarna een en ander het jaar daarna verkocht werd tegen topprijzen. Ook dat zij medische zorg onthield aan mensen onder haar zorg, hetgeen geleid heeft tot sterfgevallen, en beschuldigingen van zware beinvloeding van rechters. Ha, daar komt onze rechter in beeld. Ik laat Engelse flarden er in voor de waarheidsgetrouwheid en vertaal een en ander ter verduidelijking.

clip_image003

How To Bribe A Judge by Janet Phelan

September 11, 2009
I fear we are living in lawless times, distinguished only by the fact that so many Americans have not yet realized this. As painful as it may be to realize that the promise of freedom, of equal protection under the law, is a farce and an illusion, it is imperative we wake up before we lose everything.

In Engels in z’n geheel te lezen onder de volgende link:

http://www.tulanelink.com/tulanelink/judicialbribes_10a.htm

Het stuk stelt dat wanneer een rechter grote sommen geld leent met zijn huis als onderpand, en vervolgens weer redelijk snel terugbetaalt, dit een gekende methode is om te verdoezelen dat hij of zij waarschijnlijk verrijkt wordt door een buitenstaander. Wanneer het inkomen van een rechter niet toereikend is om de lening terug te kunnen betalen, dan ligt het voor de hand dat de gelden ergens anders vandaan komen. Met betrekking tot Rechter Welch onthullen de stukken dat hij meerdere malen zijn onderkomen in Redlands beleend heeft, ergo belast heeft, met leningen die onmogelijk terugbetaald konden worden op basis van zijn salaris gezien de korte tijd die hij nodig had om het terug te betalen. Als volgt: In 1998 namen Welch en vrouw Ginny een lening van $217.000 op die zij volledig afbetaalden in maart 2003. Februari 2003 namen zij nog een lening op, nu voor een bedrag van $234.000, die zij volledig afbetaalden op 10 juni 2004. 17 mei 2004 namen ze weer een lening op, nu voor $358.965. Uiteraard is dit keurig gedocumenteerd. Onderstaand stuk gaat wederom over Welch onder het motto: ‘Hoe win je in de rechtszaal’, oftewel door iemand toe te laten die beide zijden vertegenwoordigd. Wegens het gegeven dat Welch met pensioen gaat verklaart een lokale advocaat, die anoniem wenst te blijven, dat Welch probeert de verdachtmakingen te ontsnappen die hem achtervolgen vanwege zijn akties als toezichthoudende rechter.

Estate of Denial

How to win in court: Judge hearing case also representing both sides (CA)

November 26, 2012

Judge Welch will be retiring from the bench on November 21. A local attorney, speaking on conditions of anonymity, stated that Welch is attempting to escape the “taint” relating to his actions as probate judge in San Bernardino County.

Maak nu kennis met Dennis L. Stout, openbare aanklager, de man die zich in alle bochten heeft gewrongen om Singh te pakken te krijgen en daarbij niet schuwde om criminelen in te zetten. Onderstaand legt hij uit waarom hij niet verder ging met zijn pogingen om aanklager te worden van San Bernardino County.

InlandPolitics.com

Politics, Government & Business in California’s Inland Empire

Posted by Dennis L. Stout

Posted March 12, 2010 at 12:10 pm

clip_image005

Dennis L. Stout

Today I am announcing my decision not to seek the Office of District Attorney of San Bernardino County.

The recent corruption prosecutions are a case in point. I can’t take money from the good ole boys club that controls the majority of our elected officials.

Hij zegt dus dat de recente corruptie zaken daartoe geleid hebben en dat hij weigert geld aan te nemen van het clubje van mannen dat het merendeel van de gekozen officials controleert. Nou lees even onderstaande reaktie. Van een collega nota bene:

Prosecutor Dane WIllemson on August 30th, 2012 6:24 pm

Do you remember the Singh Case. Setting up an innocent men in Jail for the rest of his life because of a testimony made by a drug dealer. You offered a false testimony to the drug dealer. So you could make an career and now you are talking about corruption? Who is corrupt?

Deze openbare aanklager stelt dus keihard het volgende” Herinner jij de zaak Singh? Een man die onschuldig is heb je voor het leven gevangen laten zetten vanwege een getuigenis van een drugsdealer. Jij hebt een valse getuigenis door de drugsdealer af laten leggen (waarbij de drugsdealer o.a. strafvermindering kreeg –PL). En allemaal zodat jij carriere kon maken, en nou praat jij over corruptie? Wie is hier corrupt? De Amerikaanse autoriteiten gaan hier luchtigjes overheen, ze hebben immers een dader. Van de Nederlandse hoogwaardigheden mag je verwachten dat ze na deze informatie heel hard gaan lopen. Tot dusver niets van gemerkt! Volgende week komen de drugsdealer en andere getuigen aan de beurt, waarna pijnlijk duidelijk wordt hoe Singh er bij gelapt is; al 32jaar om precies te zijn, om maar niet te spreken over het verlies van z’n vrouw en dochter. Het is bevrijdend om van deze verachterlijke lieden een overstap te maken naar het Game Developers Dutch Breakfast dat ik de afgelopen week in goede banen mocht leiden bij ‘s werelds grootste advocatenkantoor; DLA Piper. Geweldige keynote, Arjan Brussee, medeoprichter en COO van Boss Key Productions, en een heerlijke publiek:

clip_image007

clip_image009

Een en ander werd mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Stimuleringsfonds en werd knap georganiseerd door Alessandra van Otterlo. Ik opende met ‘dat het me een beetje aan de bijbel deed denken, zoiets als het laatste avondmaal, in mijn geval het laatste ontbijt’. Het slot van het ontbijt, waarbij bedrijven een z.g. elevator pitch van een minuut voor hun dienst of product doen, kreeg een wending waarbij zelfs ik met m’n mond vol tanden stond. Nadat laatste spreker Mark van Kuijk zich excuseerde en zich liet vervangen door Menno Deen, intelligente entertainer pur sang, werd het ABC spel gepresenteerd waarbij mensen in de zaal een envelop kregen waarvan ze de inhoud moesten voorlezen wanneer de letter aan bod kwam. Leuk toch?! Ik stond paf toen het zich als volgt ontrolde:

A: Always happy to see Peter Laanen, that is you

B: Business Breakfast, that is what you do

C: Closing a chapter, it felt so short

D: Dutch Game Garden, welcome on board

E: Entertaining, always fun when you’re there

F: Family, you totally care

G: Group, we all say together…3…2…1..0 (all together) We will miss you so!

P: Peter, that makes sense

Q: Question for the audience, let’s try this again!

R: Repeat, counting down 3….2…1…0

Peter Laanen we’ll miss you so!

Eh….ja….zoals ik later meldde, daar kan geen krat champagne tegenop! Tevens ben ik blij dat ik via mijn aktiviteiten bij de Dutch Game Garden een steentje bij kan dragen aan de verdere ontwikkeling als zodanig. Ter afsluiting een moment van afkeuring over het huidige sollicitatie systeem in Nederland, waarbij je in de meeste gevallen op de eerste pagina al je leeftijd dient te vermelden. Astrid, de meest energieke net 50-er die ik ken, krijgt standaard brieven waarbij haar medegedeeld wordt dat haar kwalifikaties niet aansluiten bij wat er gevraagd wordt. Pijnlijk kan je dan konstateren dat ze niet verder gekomen zijn dan de eerste pagina en geen snipper over haar kwaliteiten gelezen hebben. Voila, het gezicht van AMR waar een dagshift van 12 uur een eitje is.

clip_image011

En van wie krijgen de ambulancebroeder van Nederland een ride-along en presentatie in Californie? Precies!